Olmaz.Gerçekten işin şakası bir yana, bizlerde profilimize beklemtimiz olan taleplerimizi eklesek pembişler bize zaman zaman ulaşşa fikir değiştirdiklerinde iyi olmazmı?
Olmaz.Gerçekten işin şakası bir yana, bizlerde profilimize beklemtimiz olan taleplerimizi eklesek pembişler bize zaman zaman ulaşşa fikir değiştirdiklerinde iyi olmazmı?
Mantıklı gibiydi aslında..Olmaz.
Sana niye yazsınlar? 22.500 üyenin olduğu yerde senle görüşmek gibi bir istekleri olmasının neresi mantıklı? Sen görüşmek istersen yazarsın onlar niye yazsınMantıklı gibiydi aslında..
Mantıklı. Peki üstad benim gibi mesela anal veya başka özel hizmet arayan ve ekstra ödemeye razı üyeler için bir bölüm açsak bizde oradan ilan bildirsekSana niye yazsınlar? 22.500 üyenin olduğu yerde senle görüşmek gibi bir istekleri olmasının neresi mantıklı? Sen görüşmek istersen yazarsın onlar niye yazsın
Filtreleme sistemi var zaten standart veya ekstra olarak yapanlar çıkıyor.Mantıklı. Peki üstad benim gibi mesela anal veya başka özel hizmet arayan ve ekstra ödemeye razı üyeler için bir bölüm açsak bizde oradan ilan bildirsek)
Cahilliğime verin ben bu nereden yapılıyor bilmiyorum..Filtreleme sistemi var zaten standart veya ekstra olarak yapanlar çıkıyor.
Plus üyeler kullanabiliyor.Cahilliğime verin ben bu nereden yapılıyor bilmiyorum..
Çıtayı epey yükselttiniz üstad-Görüşmelerimi boğaz manzaralı 5 yıldızlı otellerde yapıyorum.(Yalısı olanlara gidebilirim)
-Aynı yakadaysak özel vip minibüs istiyorum(tv,ses sistemi,dom perignon olması gerekiyor)
-Karşıya çağırırsanız helikopter istiyorum.(Minimum 6 kişilik olması gerekiyor rahat edemiyorum)
-Görüşme ücretimi önden döviz şeklinde(dolar,euro vb.) size ilettiğim cayman ada hesabıma göndermeniz gerekiyor.
-Temas sevmiyorum o yüzden dokunan olursa görüşmeyi bitiririm para iadesi yoktur.
-En az 3 saat en fazla 12 saatlik görüşmem vardır. (12 saatlik görüşmede 10 saat uyku şartım var.)
-Temizlik benim için olmazsa olmaz herkesin yattığı yere yatamıyorum o yüzden ambalajı açılmamış yatağı yanınızda getirin lütfen.
-Oral yapmıyorum,öpüşme yok,GFE isteyen gitsin evlensin,kıyafet seçimi ekstraya giriyor.
-Condomsuz görüşebilir miyiz? sorusunu sormadan önce lütfen hesabınızda en az 7 sıfırlı(dolar cinsinden)bir miktarın olup olmadığını kontrol edin.(herkesle yapmıyorum ama 7 sıfır bana güven veriyor)
-Slm,mrb gibi mesajlara dönüş yapmıyorum direkt iban isteyenler önceliğim.
Rüya gibi bir görüşme için doğru adres BAYER hala ne bekliyorsun?
Zengin ölürümÇıtayı epey yükselttiniz üstad…7 sıfırlı dolar hesabına kondomsuz görüşme mantıklı. O parayla bir sürü CYBH tedavisini (HIV, HPV, sfiliz, gonore, nadya komanaçi, beckenbauer, taçsız kral pele, rahmetli başkan kennedy
) yaptırır, bir sürü antibiyotik vr antiviralden sonra yepisyeni olursunuz (ilaç yan etkisi olarak ciğeri böbreği mundar etmezseniz
)
Atın ölümü …… diyorsunuuuz!Zengin ölürüm![]()
Bu olayı ciddiye aldığını düşünmek istemiyorumAtın ölümü …… diyorsunuuuz!
Dm atamadım size bana dm atarmısınız.Evet ben duyuru yapıyorum bu sefer
Bazı partner arkadaşlarımızın profilinde yasak yazmasına veya belirtmemelerine rağmen Anal yaptıklarını biliyorum ve yayınlarında görüyorum.
İstanbulda olup Anal yapan partnerlerimiz bu başlığın altına veya bana özelden yazarsa memnun olurum
Herkese keyifli forumlar dilerim.
12 saatlik görüşmede 10 saatlik uyku önemli-Görüşmelerimi boğaz manzaralı 5 yıldızlı otellerde yapıyorum.(Yalısı olanlara gidebilirim)
-Aynı yakadaysak özel vip minibüs istiyorum(tv,ses sistemi,dom perignon olması gerekiyor)
-Karşıya çağırırsanız helikopter istiyorum.(Minimum 6 kişilik olması gerekiyor rahat edemiyorum)
-Görüşme ücretimi önden döviz şeklinde(dolar,euro vb.) size ilettiğim cayman ada hesabıma göndermeniz gerekiyor.
-Temas sevmiyorum o yüzden dokunan olursa görüşmeyi bitiririm para iadesi yoktur.
-En az 3 saat en fazla 12 saatlik görüşmem vardır. (12 saatlik görüşmede 10 saat uyku şartım var.)
-Temizlik benim için olmazsa olmaz herkesin yattığı yere yatamıyorum o yüzden ambalajı açılmamış yatağı yanınızda getirin lütfen.
-Oral yapmıyorum,öpüşme yok,GFE isteyen gitsin evlensin,kıyafet seçimi ekstraya giriyor.
-Condomsuz görüşebilir miyiz? sorusunu sormadan önce lütfen hesabınızda en az 7 sıfırlı(dolar cinsinden)bir miktarın olup olmadığını kontrol edin.(herkesle yapmıyorum ama 7 sıfır bana güven veriyor)
-Slm,mrb gibi mesajlara dönüş yapmıyorum direkt iban isteyenler önceliğim.
Rüya gibi bir görüşme için doğru adres BAYER hala ne bekliyorsun?
Eski camlar bardak olduAyrıca cam gibi çocuğum desem şimdi
Ben kendimi feda edeceğim. Kamikaze pembişleri beklerizO değilde bir de mavis forum mu açtırsak
Baktım da yorumlara yapabilme potansiyeli var . Pembis isteyen mavisler ( bizler ) varız da mavis isteyen pembis olamaz mı
Bir nevi amme hizmeti![]()