• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Anal yapan bana ulaşsın :)

Durum
    Sosyal Coin
    5,448
    Sana niye yazsınlar? 22.500 üyenin olduğu yerde senle görüşmek gibi bir istekleri olmasının neresi mantıklı? Sen görüşmek istersen yazarsın onlar niye yazsın
    Mantıklı. Peki üstad benim gibi mesela anal veya başka özel hizmet arayan ve ekstra ödemeye razı üyeler için bir bölüm açsak bizde oradan ilan bildirsek :))

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    35,402
    Mantıklı. Peki üstad benim gibi mesela anal veya başka özel hizmet arayan ve ekstra ödemeye razı üyeler için bir bölüm açsak bizde oradan ilan bildirsek :))
    Filtreleme sistemi var zaten standart veya ekstra olarak yapanlar çıkıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20241114_160300.jpg
      IMG_20241114_160300.jpg
      67.8 KB · Görüntüleme: 0
    • IMG_20241114_160245.jpg
      IMG_20241114_160245.jpg
      65.5 KB · Görüntüleme: 0
    Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    18,272
    -Görüşmelerimi boğaz manzaralı 5 yıldızlı otellerde yapıyorum.(Yalısı olanlara gidebilirim)
    -Aynı yakadaysak özel vip minibüs istiyorum(tv,ses sistemi,dom perignon olması gerekiyor)
    -Karşıya çağırırsanız helikopter istiyorum.(Minimum 6 kişilik olması gerekiyor rahat edemiyorum)
    -Görüşme ücretimi önden döviz şeklinde(dolar,euro vb.) size ilettiğim cayman ada hesabıma göndermeniz gerekiyor.
    -Temas sevmiyorum o yüzden dokunan olursa görüşmeyi bitiririm para iadesi yoktur.
    -En az 3 saat en fazla 12 saatlik görüşmem vardır. (12 saatlik görüşmede 10 saat uyku şartım var.)
    -Temizlik benim için olmazsa olmaz herkesin yattığı yere yatamıyorum o yüzden ambalajı açılmamış yatağı yanınızda getirin lütfen.
    -Oral yapmıyorum,öpüşme yok,GFE isteyen gitsin evlensin,kıyafet seçimi ekstraya giriyor.
    -Condomsuz görüşebilir miyiz? sorusunu sormadan önce lütfen hesabınızda en az 7 sıfırlı(dolar cinsinden)bir miktarın olup olmadığını kontrol edin.(herkesle yapmıyorum ama 7 sıfır bana güven veriyor)
    -Slm,mrb gibi mesajlara dönüş yapmıyorum direkt iban isteyenler önceliğim.

Rüya gibi bir görüşme için doğru adres BAYER hala ne bekliyorsun?
    Çıtayı epey yükselttiniz üstad 😳…7 sıfırlı dolar hesabına kondomsuz görüşme mantıklı. O parayla bir sürü CYBH tedavisini (HIV, HPV, sfiliz, gonore, nadya komanaçi, beckenbauer, taçsız kral pele, rahmetli başkan kennedy😉) yaptırır, bir sürü antibiyotik vr antiviralden sonra yepisyeni olursunuz (ilaç yan etkisi olarak ciğeri böbreği mundar etmezseniz 😉)

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Pleasure
    Durum
    Sosyal Coin
    35,402
    Çıtayı epey yükselttiniz üstad 😳…7 sıfırlı dolar hesabına kondomsuz görüşme mantıklı. O parayla bir sürü CYBH tedavisini (HIV, HPV, sfiliz, gonore, nadya komanaçi, beckenbauer, taçsız kral pele, rahmetli başkan kennedy😉) yaptırır, bir sürü antibiyotik vr antiviralden sonra yepisyeni olursunuz (ilaç yan etkisi olarak ciğeri böbreği mundar etmezseniz 😉)
    Zengin ölürüm🤷

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    14,415
    Evet ben duyuru yapıyorum bu sefer :)

Bazı partner arkadaşlarımızın profilinde yasak yazmasına veya belirtmemelerine rağmen Anal yaptıklarını biliyorum ve yayınlarında görüyorum.

İstanbulda olup Anal yapan partnerlerimiz bu başlığın altına veya bana özelden yazarsa memnun olurum :)

Herkese keyifli forumlar dilerim.
    Dm atamadım size bana dm atarmısınız.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: press
    Durum
    Sosyal Coin
    9,702
    -Görüşmelerimi boğaz manzaralı 5 yıldızlı otellerde yapıyorum.(Yalısı olanlara gidebilirim)
    -Aynı yakadaysak özel vip minibüs istiyorum(tv,ses sistemi,dom perignon olması gerekiyor)
    -Karşıya çağırırsanız helikopter istiyorum.(Minimum 6 kişilik olması gerekiyor rahat edemiyorum)
    -Görüşme ücretimi önden döviz şeklinde(dolar,euro vb.) size ilettiğim cayman ada hesabıma göndermeniz gerekiyor.
    -Temas sevmiyorum o yüzden dokunan olursa görüşmeyi bitiririm para iadesi yoktur.
    -En az 3 saat en fazla 12 saatlik görüşmem vardır. (12 saatlik görüşmede 10 saat uyku şartım var.)
    -Temizlik benim için olmazsa olmaz herkesin yattığı yere yatamıyorum o yüzden ambalajı açılmamış yatağı yanınızda getirin lütfen.
    -Oral yapmıyorum,öpüşme yok,GFE isteyen gitsin evlensin,kıyafet seçimi ekstraya giriyor.
    -Condomsuz görüşebilir miyiz? sorusunu sormadan önce lütfen hesabınızda en az 7 sıfırlı(dolar cinsinden)bir miktarın olup olmadığını kontrol edin.(herkesle yapmıyorum ama 7 sıfır bana güven veriyor)
    -Slm,mrb gibi mesajlara dönüş yapmıyorum direkt iban isteyenler önceliğim.

Rüya gibi bir görüşme için doğru adres BAYER hala ne bekliyorsun?
    12 saatlik görüşmede 10 saatlik uyku önemli 😁 Sağlığına önem veren bir adam 😁

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    10,357
    O değilde bir de mavis forum mu açtırsak
    Baktım da yorumlara yapabilme potansiyeli var . Pembis isteyen mavisler ( bizler ) varız da mavis isteyen pembis olamaz mı 😂😂😂
    Bir nevi amme hizmeti 😂

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    5,448
    O değilde bir de mavis forum mu açtırsak
    Baktım da yorumlara yapabilme potansiyeli var . Pembis isteyen mavisler ( bizler ) varız da mavis isteyen pembis olamaz mı 😂😂😂
    Bir nevi amme hizmeti 😂
    Ben kendimi feda edeceğim. Kamikaze pembişleri bekleriz :)

Beğenenler:
    • Haha
    Tepkiler: 52hz
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,761