Onaylı Referans Anında randevu

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,680
@Afrodit forumda ilk görüştüğüm partner oldu. Uzun zamandır görüşmek için niyetim vardı ancak bir türlü fırsatım olmuyordu. Bu akşam saat 22 gibi ilk kez yazdım kendisine ve şans ki hemen saat 24’e anında randevu aldım.

2 saat Incall olarak görüştük. Dairesi, oldukça güzel ve loş bir ortamdı. Gerek ikramları gerek oldukça hoş sohbeti ile samimi bir ortam sağladı. Bu durumdan oldukça hoşlandım.

İsteklerime önem vermesi ve yönlendirmeleri sayesinde oldukça memnun ayrıldım. Tekrar görüşmek üzere, teşekkür ediyorum.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Afrodit forumda ilk görüştüğüm partner oldu. Uzun zamandır görüşmek için niyetim vardı ancak bir türlü fırsatım olmuyordu. Bu akşam saat 22 gibi ilk kez yazdım kendisine ve şans ki hemen saat 24’e anında randevu aldım.

2 saat Incall olarak görüştük. Dairesi, oldukça güzel ve loş bir ortamdı. Gerek ikramları gerek oldukça hoş sohbeti ile samimi bir ortam sağladı. Bu durumdan oldukça hoşlandım.

İsteklerime önem vermesi ve yönlendirmeleri sayesinde oldukça memnun ayrıldım. Tekrar görüşmek üzere, teşekkür ediyorum.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,235
Tanıtım Konusu Referansları

@bylord ;
Forum ailemize hoşgeldin tatlım.
Güzel geçen gece ve tercihin için ayrıca teşekkürler tatlım.

En yakın zamanda görüşmek ve sevişmek dileğiyle 💋💞

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bylord
27,874
Üyeler
38,896
Konular
174,914
Yeni Üye