Arkadaşlar X li sitede banusdeniz isimli profille görüşen var mı? Fotolar güzel fake değilse. İncall görüşme yaptığını belirtmiş. Bilgisi olan var mı?
Geçtiğimiz hafta içi görüştü yanlış hatırlamıyorsam Üstad@GÜNEŞ06MERCY var mı bilgin abi
Çarşamba günü görüşme yapacağımArkadaşlar X li sitede banusdeniz isimli profille görüşen var mı? Fotolar güzel fake değilse. İncall görüşme yaptığını belirtmiş. Bilgisi olan var mı?
Yorumlarını mutlaka bekliyorum o zaman. Boş şansÇarşamba günü görüşme yapacağımbakalım…
Yorumlarını bekliyoruz meraklaÇarşamba günü görüşme yapacağımbakalım…
Koyduğu fotoğraflar orjinal mi?Kendisi ile yakın zaman önce görüştüm. Sarışın 167 civarı, beyaz tenli, yeşil gözlü, hafif balıketli, göğüsleri iri ve orijinal, kalçaları diri ve sıkı... Sevişmesi ten uyumu da oldu, harikaydı....Kesinlikle görüşeceğim bir partner.... Belki bir sürpriz olur, yakında forumda görürüz kendisini.....![]()
Profilindeki fotoğraflar kendine mi ait? Bir de galiba incall çalışıyor sadece doğru mudur?Kendisi ile yakın zaman önce görüştüm. Sarışın 167 civarı, beyaz tenli, yeşil gözlü, hafif balıketli, göğüsleri iri ve orijinal, kalçaları diri ve sıkı... Sevişmesi ten uyumu da oldu, harikaydı....Kesinlikle görüşeceğim bir partner.... Belki bir sürpriz olur, yakında forumda görürüz kendisini.....![]()
TeşekkürlerMevsim hanım ile görüş tatlı aurali kızdır
incall outcall var diye biliyorumProfilindeki fotoğraflar kendine mi ait? Bir de galiba incall çalışıyor sadece doğru mudur?
incall var.... Fotoğraflar kendisinin. Bir tık balıketli yeni hali....Profilindeki fotoğraflar kendine mi ait? Bir de galiba incall çalışıyor sadece doğru mudur?
Forumda bulamadım Mevsim Hanım ı. Tam nick i yada mail adresi varmıdır sizde.Mail atin döner beni referans verebilirsiniz
Maalesef normal üye olduğum için atamıyorumBana dm atarmisiniz
Abi Ankara’da senden hızlısı Wallaha THYKendisi ile yakın zaman önce görüştüm. Sarışın 167 civarı, beyaz tenli, yeşil gözlü, hafif balıketli, göğüsleri iri ve orijinal, kalçaları diri ve sıkı... Sevişmesi ten uyumu da oldu, harikaydı....Kesinlikle görüşeceğim bir partner.... Belki bir sürpriz olur, yakında forumda görürüz kendisini.....![]()