• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Ankara Pembişleri Hk.
  • Ankara Pembişleri Hk.

Durum
    Sosyal Coin
    9,249
    Ankara'da görüştüğüm Pembişler
    1.Twiterdan Deniz diye birisi vardı 2021de görüşmüştüm minyon vücudu sert taş gibi bir hatundu gözleri yeşil etimesgutta oturuyordu. 2 kere görüşmüştüm birisi gecelik tipi cimcif anal herşeyi yapardı. Hem zevlin doruklarına çıkarır hemde çıkardı bende derman kalmazdı kendi ben istiyorum diye sekse davet ederdi. Ankara'da en iyilerdendi ama numarasını kaybettim Xte de gitti
    2. @TOMRİS ozamanlar Kediciğiniz Yaso adlı twitter hesabı vardı ordan konuşup gecelik görüşmüştük kalçası en güzel olan kadınların başındadır. Oralı ve sevişmesi harikadır. Muhabbetide kendi gibi doyumsuz
    3. @Aslıhan 2023te 3 saatlik görülme yapmıştık aslıhan alkol aldıktansonra görüşün kesinlikle doyumsuz oluyor tamamen
    4. @nur ile 2 kere görüştüm ön sevişmesi kısa ama performans etkileyici
    5. @SENA nın yeri farklıdır her zaman number one hem sekste hem arkadaşlıkta benim için yeri farklı
    6. @SABİNA ile 2022 de gecelik milenyumda görüştüm Tomris müsait değildi sabinayı önermişti performans iyi oralı güzel sohbetiylede zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz.
    7. Xte mira ile bu senenin ortasında 3 saatlik görüşme gerçekleştirdik. Sekste mirada doyumsuz zamanın sonuna kadar hatta fazlasıyla kalıyor ve cimle de işi bitiriyor. Güzel ve tam bir balık etli kadının tam açıklaması
    8.Xte buse ile yakın zamanda eryaman da görüştük çift profili tek bayan olarak görüşme yaptık fıziği performansı çok iyi.
    Ece Aydın vardı. Çok iyiydi ama bıraktı sanırım. Bir de Jülide var giden var mı bilmiyorum.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    16,458
    X den buse ile görüştüm gerçekten iyi bir kadın. mira ile 4 defa görüştüm gerçek efsane kadın özellikle dansları. belma var muhteşem bir kadın. nalan var uzak durun derim tam bir para göz ve pişman olursunuz. sizi markete sokar çıkmanız imkansız. ilgi ve alakası sahte yapmacık. resmen sizi kandırıyor.
    Mira ile Nalan arkadaş.
    Esmer melek Belma. Takip ediyorum ama cesaret edemedim. Bütün paylaşımların da sanki pavyondaymış gibi.
    Buse hangi Buse?

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    12,945
    @Muratmervee ekleyebilirim, batıkent te tek kalıyor.
    Buse ile 3 4 kere görüştüm, iyi kızdır.
    Belma yı merak ediyorum, dişlerini yaptırıyorsun, 2 aydır tanımadıkları ile görüşme alıyormuş. Diş bitince görüşeceğiz

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    25,066
    @Muratmervee ekleyebilirim, batıkent te tek kalıyor.
    Buse ile 3 4 kere görüştüm, iyi kızdır.
    Belma yı merak ediyorum, dişlerini yaptırıyorsun, 2 aydır tanımadıkları ile görüşme alıyormuş. Diş bitince görüşeceğiz
    Buse incall görüşüyor mu?

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    3,127
    1.Twiterdan Deniz diye birisi vardı 2021de görüşmüştüm minyon vücudu sert taş gibi bir hatundu gözleri yeşil etimesgutta oturuyordu. 2 kere görüşmüştüm birisi gecelik tipi cimcif anal herşeyi yapardı. Hem zevlin doruklarına çıkarır hemde çıkardı bende derman kalmazdı kendi ben istiyorum diye sekse davet ederdi. Ankara'da en iyilerdendi ama numarasını kaybettim Xte de gitti
    2. @TOMRİS ozamanlar Kediciğiniz Yaso adlı twitter hesabı vardı ordan konuşup gecelik görüşmüştük kalçası en güzel olan kadınların başındadır. Oralı ve sevişmesi harikadır. Muhabbetide kendi gibi doyumsuz
    3. @Aslıhan 2023te 3 saatlik görülme yapmıştık aslıhan alkol aldıktansonra görüşün kesinlikle doyumsuz oluyor tamamen
    5. @SENA nın yeri farklıdır her zaman number one hem sekste hem arkadaşlıkta benim için yeri farklı
    6. @SABİNA ile 2022 de gecelik milenyumda görüştüm Tomris müsait değildi sabinayı önermişti performans iyi oralı güzel sohbetiylede zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz.
    7. Xte mira ile bu senenin ortasında 3 saatlik görüşme gerçekleştirdik. Sekste mirada doyumsuz zamanın sonuna kadar hatta fazlasıyla kalıyor ve cimle de işi bitiriyor. Güzel ve tam bir balık etli kadının tam açıklaması
    8.Xte buse ile yakın zamanda eryaman da görüştük çift profili tek bayan olarak görüşme yaptık fıziği performansı çok iyi.
    Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    17,414
    X te busenin arkadaşi Su (su_kaya) var, bilgin varsa yazabilir misin. En çok bunu merak ediyorum.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    18,774
    Birde bukett06 var oda çok iyi performansı gecelik yada uzun süreli görüşcen 2. Dubleden sonra siz dur dersiniz ama durmaz gırtlağa kadar çok iyi fiyatta uygundur

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: talatankara ve Yousuffer
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Ankara Pembişleri Hk.
  • 27,830
    Üyeler
    38,845
    Konular
    174,778