Moderatör tarafında düzenlendi:
Afiyet olsun efenimAma nasıl güzeliz![]()
Bugün hafta sonu olsa da benim için yoğun bir gündü tam kendime geldim birseyler mi yapsam dedihimde aklimdan zatı"şahaneniz gecti fakat saat 22 oldu gec oldu rahatsız etmeyeyim dedim 00.16 da musait'im görünce yıkılışım
Hayatım hala müsait im hemde herşey içinBugün hafta sonu olsa da benim için yoğun bir gündü tam kendime geldim birseyler mi yapsam dedihimde aklimdan zatı"şahaneniz gecti fakat saat 22 oldu gec oldu rahatsız etmeyeyim dedim 00.16 da musait'im görünce yıkılışım![]()
Çok teşekkür ederim bahsi geçen 'her şey ' için kendimi daha dinç ve dinamik hissettiğim bi a'na saklıyorum en kısa hatta çok kısa bir zamanda görüşmek ümidiyle sevgilerHayatım hala müsait im hemde herşey için![]()
AmenÇok teşekkür ederim bahsi geçen 'her şey ' için kendimi daha dinç ve dinamik hissettiğim bi a'na saklıyorum en kısa hatta çok kısa bir zamanda görüşmek ümidiyle sevgiler![]()
Afiyet olsun
Davetiniz için Teşekkürler müsait bir zamanda bir gün zevkle eşlik ederim size @Begüm hanımAh aşkım gel konum atıyorum birlikte olsun![]()
Onda hiç şüphem yok Çok keyifli bir zaman geçireceğimize sadece bugün fazla biraz içtim sadece yüzden biraz tezcanlık yaptım
yarasın
Ama nasıl güzeliz![]()
Önemli değil oluyor böyle durumlar sorun yok @Begüm hanımOnda hiç şüphem yok Çok keyifli bir zaman geçireceğimize sadece bugün fazla biraz içtim sadece yüzden biraz tezcanlık yaptım:
![]()