Geçmiş olsun. Umarım daha iyiye gider.
Beğenenler:
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.![]()
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Umarım daha iyiye gider.
Hepmiz sağlıklı olalım çok önemliÇok geçmiş olsun babanizda inşallah daha iyi olur sağlıklı bir yaşam sizlerle olsun.
Çok şükür daha iyi , sağolunÇok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.![]()
Çok teşekkür ederim
Aşıklar gibi sevişelimÇok şükür bugün son bir operasyonla babam daha rahat bir duruma geldi yarın dan itibaren müsait olucam gorusmelerimi daha çok gündüz saati yada gece 23 e kadar kabul ediyorum önceden randevu tercih ediyorum kişiye özel olmayi Seviyorum görüşmek sevişmek bir olmak üzere![]()
Geçmiş olsun kuzum gözün aydınÇok şükür bugün son bir operasyonla babam daha rahat bir duruma geldi yarın dan itibaren müsait olucam gorusmelerimi daha çok gündüz saati yada gece 23 e kadar kabul ediyorum önceden randevu tercih ediyorum kişiye özel olmayi Seviyorum görüşmek sevişmek bir olmak üzere![]()
Çok teşekkür ederim adminimGeçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşması dileğimle.
Neden olmasınAşıklar gibi sevişelim![]()
Memişler şahaneeeeeeeeeÇok şükür bugün son bir operasyonla babam daha rahat bir duruma geldi yarın dan itibaren müsait olucam gorusmelerimi daha çok gündüz saati yada gece 23 e kadar kabul ediyorum önceden randevu tercih ediyorum kişiye özel olmayi Seviyorum görüşmek sevişmek bir olmak üzere![]()
öpüyorum güzel ikizlerindenÇok şükür bugün son bir operasyonla babam daha rahat bir duruma geldi yarın dan itibaren müsait olucam gorusmelerimi daha çok gündüz saati yada gece 23 e kadar kabul ediyorum önceden randevu tercih ediyorum kişiye özel olmayi Seviyorum görüşmek sevişmek bir olmak üzere![]()