paylaşımınız için teşekürler
Tmm yazma , yazma sıkıntı yokpay iç teş..
daha uzun yazmam bi daha demiştim...![]()
Forum dışı paylaşımlarda reklama girmesin diye foto paylaşımı yapmıyorum Sevgili @GÜNEŞ06MERCY ..Güzel referans için teşekkürler... İki de foto olsaydı.... Biraz görsel hafıza tazelerdik !!!![]()
Eywallah üstadımÜstadım yine güzel zamanlar olmuş tebrikler 2 liye
Teşekkürlerpaylaşım için teşekkürler
Forum dışı paylaşımlarda resim koyamamaya dikkat ediyorumAperatifler adeta gözümde canlandı keşke diğer konuları da biraz daha resimli görebilseydim dedim okurkenAfeti deviren görüşmelerin bol olsun
![]()
Eywallah üstadım
Teşekkürşer
Forum dışı paylaşımlarda resim koyamamaya dikkat ediyorum
Görüşmelere devam tabii ki![]()
Üstad nice sevişmelereNe yapayım sn moderatörüm ; şimdi güzel var , güzel var ; bu fena değişik bir güzellik![]()
Kuşlu sitede nasıl buluruz söylermisin. Çünkü meraklandım her okuyan gibi
Beyler forum kuralları gereği burdan bilgi paylaşımı yasak ancak dm ile olabilir ; fakat ben bi tek takip ettiğim üyeler ile dm yolu ile msjlaşıyorum..Güzel referans için teşekkür ederim. Kendisine nasıl ulasabiliriz hoca bir yardım etsen![]()
Sorma , sorma fena bi şey çok keyif aldımPaylaşım için teşekkürler, yine turnayı gözünden vurmuşsun![]()
Atamam kusura bakma , gücenmede dostum kimseyi eklemiyorumda , kimsede eklemesin istiyorum ; az biraz araştırırsan bulursun büyük ihtimal ..Ben yeniyim ve sizden başka bana yardım edecek birisi yokKuşlu sitede bulsam, sizi zora sokmam istemezdim. Siz bana dm'den mesaj atarmısınız.
Dostum sorma daha hem konunun kilitlenmesine hem forum kurallarını ihlale girer …Ada var ama whatspp fotosunda sırtı dönük yüzü maskeli. doğru kişidenmi bahsediyorum ben. İpucu istiyorum yoksa
Eywallah iki gözüm ..Senin referanslın değerli bro. Teşekkür ediyoruz
Teşekkür ederim değerli abim , daha güzelleri sana..Moria bey keşiflere devam ediyor
Üstadım keyifli referans için teşekkürler. Sevişmenize sağlık![]()
Ricalar..Paylaşım için teşekkürler![]()
Evet incall yok maalesef ..Tşkrler paylaşım için.
Orjinal yorumlar okumuştum bu pempiş için bende ama incall olmaması nedeni ile görüşme şansımız olmadı.
Pembişe nasıl ulaşabiliriz ? TeşekkürlerKendisi ile diğer platformda bulunan ilanı üzerinden iki , üç defa wp üzerinden iletişime geçip bir türlü denk gelememiştik ; dün yine boşa düştüğüm gün tekrar akşam saatleri için 3 saatlik randevu talep ettim sağ olsun müsait olduğunu belirtti. Zaman ve mekan konusunda anlaşıp , tam saatinde lokasyonda beklemeye başladım..
Ada Hanım söz verdiği gibi tam zamanında kapıyı tıklattı , kapıyı açmam ile içeri simsiyah uzun saçlı , çok fit vücutlu, sivri ve çok albenili yüz hatlarına sahip adeta bir Mezopotamya Güzeli girdi . Bu kadar senelik görüşme yaparım bu tarz vahşi bir güzellik az görmüşümdür
İkili koltukta yan, yana oturup blush ve de aperitifler eşliğinde&
sohbetimize başladık ama gözlerimi bu güzellikten alı koyamadım, sohbeti çok hoş baya ilgili, bilgili ve de donanımlı bir insan ; dobralığı , sadeliği ve de kibar hareketleri çok hoşuma gitti..
Özel anlara gelecek olursak ; öpüşmesi , elastik vücudu , ateşli ve istekliperformansı , bıkmayan ve sıkılmayan halleri , aşırı yüksek seksepalitesi ile beni adeta büyüledi . Üç saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile , kendisini Sosyal Forumda görmek istediğimi ısrarla ilettim ; tabiiki takdir kendisinin..
İşin özeti dün gece Oryantal ve de Levant tonlarında çok şık ve hararetli zamanlar geçirmeme vesile olan bu güzellik , çok extra bir afeti devran , kendisi bu ortamda bulunduğu sürece görüşmek isteyeceğim bir karakter ..
Paylaşım için teşekkürler hocam, her iki tarafa da tebrikler![]()
Ne demek her şey Sosyal Forum içinGüzel paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık
Ben çok sakinimde senin geyik yapma şeklin biraz usturupsuz be dostumsakin ol sampiyon geyik yapiorz kelimelere takilma o kadar![]()
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler
Eywallah beylerDetaylı paylaşım için teşekkürler