Onaylı Referans Asya ile hoş bir öğleden sonrası

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
8,439
@Asya06 dan sabah saatlerinde aldığım olumlu geri dönüş ile öğleden sonramın tadı geldi. Çok kibar, çok naif bir kadın. Tanıdığıma ve fiili tattığıma 😍☺️çok mutlu oldum. Sohbeti , sokulması, doğallığı müthiş. İyi bakasın kendine ,

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Asya06 dan sabah saatlerinde aldığım olumlu geri dönüş ile öğleden sonramın tadı geldi. Çok kibar, çok naif bir kadın. Tanıdığıma ve fiili tattığıma 😍☺️çok mutlu oldum. Sohbeti , sokulması, doğallığı müthiş. İyi bakasın kendine ,

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
21,427
Tanıtım Konusu Referansları
Hayatım çok tsk ederimmmm seni unutmak mümkün değil 😋en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum canım 🥰💜

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Simendifer
Durum
Sosyal Coin
18,185
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Asya06
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye