Detaylı referans için teşekkürler, peki ikramları migros poşetinde mi götürdün merak ettim![]()
Migros poşeti bulamadığım için kendisinden gerçekten özür diledim

Mecbur sırt çantası kullandık

Detaylı referans için teşekkürler, peki ikramları migros poşetinde mi götürdün merak ettim![]()
Öncelikle seni tanıdıgim için çok mutluyum valla çok keyifli geçti viski şahaneydi ben yine tecavüzcü Eylül oldum ahahah![]()
paylaşımınız için teşekürler
wayyss adminko gizli işler ha hem semtimin dibine kadar gel hem operasyon yap hem bana haber verme yazdım ; daha da sana bi şey anlatmamhadi bakiim zaten @stareylul ifadeni almış biletini eline vermiş
; sevişmenize sağlık genjlerr
![]()
Eylül’ün tecavüzünden geçmeyen zampara biraz eksiktir![]()
Eski yıl güzel bir şekilde bitirilmiş, yeni yılın da bu minvalde devam etmesi dileklerimle![]()
Ben @stareylul hanımefendi ile otelde görüşmüştüm ama evi için aslan kafesi benzetmesine gitmeden katılabilirim.![]()
Üstadım keyifli referans için teşekkürler
Aslandan kaçış yok
Okurken ben dahi sıcaklayıp susadım![]()
Referansmı okudum kral dergisi mi okudum anlamadım
Dehşetül vahşet referans
@stareylul hanımdan korktum![]()
Şimdi var desem arşiv ifşa olacak yok desem yalan gonahBüyük üstad ve değerli büyüğüm @Avtandil kral dergisi arşivin mı var yoksa
Teşekkür ederim dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım
Kafese girmeyen de pişman olur ama üstadım![]()
Yalan valla ben daha yarım şişe üstüne içerdimAfiyet olsun öyle diyenler oldu onların yalancısıyım ben![]()
Ahahah meyve gibi memeler canı çekiyor insanın der gibiMemiktoları hatırlatmayaydın iyiydi , insanın canı çekiyorHarika paylaşım için teşekkürler.
Tebrikler 2 tarafa da sevişmenize sağlık.Merhaba forumdaşlar
Bugün bir başka pembiş referansı ile karşınızdayım. Başrolde ise @stareylul
Randevu talebime anlık olarak hızlı dönüşler aldım. Yaklaşık 3 dakika içinde randevumuz kesinleşti ve 2 gün sonrasına sözleştik.
Daha önce bu kadar hızlı ve net randevulaşma konuşması yaşamadım
Gün gelip çattığında teyitleşme mesajının ardından hazırlıklara başladım. Giderken karşılıklı demlenmek için 50lik votka ve yeni yıl hediyesi olarak da kendi ellerimle hazırladığım "scotch" kıvamlı viskimi kaptım. Bu kadar seveceğini bilsem bidon bidon taşırdım
Konuma şahsi aracım ile gittim. Evinini karşısında ispark var oraya park ettim. Sadece bir sokak karşıdan karşıya yürüdüm.
Toplu taşıma ile de çok rahat ulaşılabilecek bir konumda evi. Tarifi ile iç daire kapısına geldiğimde direk otomatik kapı misali açılıverdi kapı
Eylül hanım ise profil sayfasında yazan bilgiler ile bire bir örtüşüyor. Vücut tamamen doğal. Dobra, konuşkan, sempatik ve eğlenceli bir Eylül vardı karşımda
Daha önce sık sık dile getirdiği iri yapılıyım lafını da bilerek yanına gidiniz.
Defalarca fotoğraflardan gördüğümüz o memintoları yakından görmek heyecan verici olabilir meselaa
Birkaç kez bakışlarımı yakalamış ama ben çaktırmadığımı düşünüyordum halbuki
Koltuğa yerleştikten sonra kıskanç bir aslan yavrusu (limon bey) çıkageldi, neymiş efenim beni sev en çok beni sevEpeyce sohbet yeme içme derken "benim sevişmem lazım artık yeter" diyerekten tabiri caizse banyoya zorla gönderdi
Çıkışta ise yatak odasına doğru hücum boruları eşliğinde gidiyormuşuz gibi hissettimLimon beye aslan yavrusu dememin sebebi ise anne aslanı yatak odasında tanımış olmam
Hangi odaya girerseniz girin bir aslan elbet çıkıyor karşınıza
İstekli, arzulu, ateşli ve sevişmekten keyif alan bir partner Eylül hanım. Bu libidoyu görüp karşısında durabilecek yoktur. Ya sen de ateşlenirsin ya da teslim bayrağını çekersinBen duruma yükseldim açıkcası ve en son kendimi kan ter içinde yatağa sırt üstü bırakırken buldum. Ben tükenmiştim ama hala ıslanmaya devam eden bir partner vardı karşımda
dedim yiter ben bittim
Özel anlar bu kadar yeterligerisini gidin görün yaşayın derim
Sonrasında bir miktar daha sohbet muhabbet, bu arada bana bol bol su, 1 litre içtim hala susuzluğum dinmediOtururken her şey güzeldi ama aracıma doğru giderken bacaklarım sağa sola yalpalamaya başladı ve o an dedim ki aslan kafesinden çıkan bir genç daha yollarda yürümeye çalışıyor
Yaşattıklarınla ve güzel sohbetinle geçen mükemmel misafirperverliğin için teşekkür ederim @stareylul
Beni İzmir'e yani memleketine yolculayan ve yılın son görüşmesini yapan sen olduğun için de ayrıca mutlu oldum![]()
Ahahaha yoktu vallaDetaylı referans için teşekkürler, peki ikramları migros poşetinde mi götürdün merak ettim![]()
Valla vakti yoktu yoksa ben daha yerdim onuwayyss adminko gizli işler ha hem semtimin dibine kadar gel hem operasyon yap hem bana haber verme yazdım ; daha da sana bi şey anlatmamhadi bakiim zaten @stareylul ifadeni almış biletini eline vermiş
; sevişmenize sağlık genjlerr
![]()
Ye tabiii buldun pehlivan gibi esmer güzeli adamı