Herkese merhaba
geçtiğimiz hafta ezgi hanımla kendi yerinde bir görüşme gerçekleştirdik. Öncellikle şunu belirtmeyelim ki kendisi resimlerdeki gibi ve muhteşem bir fiziğe sahip. Yüz güzelliği normalin çok çok üzerinde ve en önemlisi güler yüzlü. Kapıdan girer girmez sizinle ilgileniyor ve özel bir şey isteyip istemediğinizi sorup dikkate alıyor oldukca geniş bir dolaba sahip kendisi sağolsun baya bir gösterdi bana seçenekleri
. Kendisi fantazi ve role play olarak gayet açık ve severek yapmakta. Bne duşa girdikten sonra hazırlanmıştı bile. Daha sonra ön sevişme ile sürece başladık ve uzun soluklu bir birliktelik ile sonlardık. Ben tüm bu zamanda gercekten çok büyük keyif aldım ve kesinlikle kendisiyle bir daha görüşeceğim. İlaveten kapris yapmama, kapıya geldiğinizde sizi bekletmeme ve sizin isteklerinizi geçiştirme gibi yollara başvurmamması beni etkileyen bir diğer faktördü. Ataşehir bölgesinde bir çok kişiyle görüşmüş olmama rağmen ezgi hanım bu semtin sahibi ve en iyisi kendimce diyebilirim
. bu yüzden kendisi benim için bir kraliçe oldu ve başlığı böyle attım.
geçtiğimiz hafta ezgi hanımla kendi yerinde bir görüşme gerçekleştirdik. Öncellikle şunu belirtmeyelim ki kendisi resimlerdeki gibi ve muhteşem bir fiziğe sahip. Yüz güzelliği normalin çok çok üzerinde ve en önemlisi güler yüzlü. Kapıdan girer girmez sizinle ilgileniyor ve özel bir şey isteyip istemediğinizi sorup dikkate alıyor oldukca geniş bir dolaba sahip kendisi sağolsun baya bir gösterdi bana seçenekleri