Valla senle çok güzeldiEllerime sığmadıki starım ama ne yalan söyleyeyim onlarla oynamak müthiş.![]()

Valla senle çok güzeldiEllerime sığmadıki starım ama ne yalan söyleyeyim onlarla oynamak müthiş.![]()
en çok ta ben isterim süper starBu ara saçlarım düz ama kendimi okşamayi seviyorum sende sever misin![]()
Her zaman diye bir cevap bekliyorum![]()
Kim istemez o senin gibi güzeller güzeli harika memeleri ni okşamak öpmek kim bilir ne güzel bir duygudurBu ara saçlarım düz ama kendimi okşamayi seviyorum sende sever misin![]()
Ahahahahamütemadiyen daha iyi, hiç ara vermeden büyüktür her zaman demektenara verelim diyorsan o sana kalmış tabi
Sevgili Eylül bırak avuçlamayı senin vücudunun herhangi bir yerine dokunmak bile ayrı haz veriyor insana. seviliyorsun güzel insanBu ara saçlarım düz ama kendimi okşamayi seviyorum sende sever misin![]()
Sevgili Eylül bırak avuçlamayı senin vücudunun herhangi bir yerine dokunmak bile ayrı haz veriyor insana. seviliyorsun güzel insan
İnşallah yaşarsınızKim istemez o senin gibi güzeller güzeli harika memeleri ni okşamak öpmek kim bilir ne güzel bir duygudur![]()
avuçlamak yetmez yemek lazım...Bu ara saçlarım düz ama kendimi okşamayi seviyorum sende sever misin![]()
Kim istemezBu ara saçlarım düz ama kendimi okşamayi seviyorum sende sever misin![]()
hayır demek mümkün değil.Bu ara saçlarım düz ama kendimi okşamayi seviyorum sende sever misin![]()
Hep evet evethayır demek mümkün değil.
Tabiki severimYüzümü ikisinin arasına gömebilirim![]()
Bu ara saçlarım düz ama kendimi okşamayi seviyorum sende sever misin![]()
Teşekkür ediyorumharika memmeler