Onaylı Referans Bacaklarımı titreten güzellik 🥰

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
91,213
@EDA hanım ile birkaç gün önce hızlı ve net bir mesajlaşma sonucu görüştük. Evinin ulaşımı toplu ulaşım ağlarına yakın olduğundan zorlanmadim. Zaten kendisi itina ile yönlendirdi. Eve girdiğim andan itibaren ilgi alaka sıcaklık muhabbet hiç eksilmedi. Eda uzun boylu, çok sıkı ve dikkat çekici vücut hatlarına sahip.
İkramlarin akabinde duş sonrası yatak odasına geçtik. Önce kendini bana teslim etti, sonra kendisini üstüme atıp aşırı tahrik edici kulağima fisildamalari ve vücut hareketleri neticesinde ilk seans tamamlandi.
Duş sonrası oturma odasına eline kahvesini alıp geldi. Ve o meşhur kahveli oralina başladı. Baştan çıkarıcı bakışlarını hiç eksik etmedi. Uzun bir atraksiyon sonucu resmen kivranarak rahatlamami sagladi. Bacaklarımın titremesinden bir süre yerimden kipirdayamadim. Biraz toparlandiktan sonra hadi gel daha bitmedi deyip yatak odasına tekrar götürdü.
Uzun süreli bir vücut masajı yaparak vücudumu tamamiyle rahatlattı. Bitti mi 😁. Tabiki hayır. Kolumdan tutup duşa soktu ve beraber yikanmaya başladık. Oral ile dokunuşlar ile tahrik edip kalçaları arasında son kez rahatlamama izin verdi.
Eda kendisinin, güzelliğinin, yaptıkları ve yaşattılarinin farkında zeki bir hanımefendi. Adeta dünyadan soyutlandigim 3 saat için sana çok teşekkür ederim güzellik. Tekrar görüşmek ümidiyle 🌹
Referans için teşekkürler
Güzel titrettirir 😀

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: EDA
27,871
Üyeler
38,889
Konular
174,882
Yeni Üye