Kullanıcı adı: Banu GÜNEŞ
İsim (Name): Banu GÜNEŞ
Yaş (Age) : 32
Şehir (City) : 35 İzmir
Semt (District) : Bornova
Boy (length): 1.63
Kilo (Weight): 57
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 65
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Soft Sex
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Ayak fetişi (foot fetish), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 05055678303

Hakkımda (About Me): Merhabalar ben Banu Güneş aynı frekansta olduğum aynı şeyleri konuşabiliyor aynı şeylerden hoşlanıyor kimyamız Birbirine uyan her türlü yeni iletişime oldukça açığım umarım sosyal forum sayesinde keyifli zamanlar geçirdiğimiz bir çok tanışma gerçekleşir herkese iyi forumlar
Görüşme ücretlerim:
2 Saat 10000 TL
3 saat 14000 TL
4 saat 18000 TL
5 Saat 20000 TL
Gecelik 25000TL
Referanslarım (My references): Naz deniz

Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki

Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): Banu GÜNEŞ
Yaş (Age) : 32
Şehir (City) : 35 İzmir
Semt (District) : Bornova
Boy (length): 1.63
Kilo (Weight): 57
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 65
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Soft Sex
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Ayak fetişi (foot fetish), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 05055678303
Hakkımda (About Me): Merhabalar ben Banu Güneş aynı frekansta olduğum aynı şeyleri konuşabiliyor aynı şeylerden hoşlanıyor kimyamız Birbirine uyan her türlü yeni iletişime oldukça açığım umarım sosyal forum sayesinde keyifli zamanlar geçirdiğimiz bir çok tanışma gerçekleşir herkese iyi forumlar
Görüşme ücretlerim:
2 Saat 10000 TL
3 saat 14000 TL
4 saat 18000 TL
5 Saat 20000 TL
Gecelik 25000TL
Referanslarım (My references): Naz deniz
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: