Olumlu Görüşme Begüm İle Tanışmak

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
9,642
Dostlar Selamlar,

Begüm Hanım'ı uzun süredir sizlerin görüşme bilgileriniz ile birlikte takip ediyor ve çok da merak ediyordum.
Kendisi ile Pazar günü buluşmak için iki üç gün öncesinden randevu oluşturduk. Bu görüşme için çok çok uzak yollardan geldi. Çok teşekkür ederim kendisine
Beğendiğim bir kıyafet olup olmadığını öncesinden sordu. Belirttiğim kıyafeti de yanında getirdi.
Öncelikle kendisi için yazılan değerlendirmelerin tamamının doğru olduğunu söylemem yanlış olmaz. Kendisi çok güxel bir hatun, enerjisi yüksek ve seksapel biri. Bunu sadece fiziğinden değil konuşma ve tavırları ile de hissediyorsunuz.
Begüm ile yaklaşık 5-6 saat kadar bir programımız oldu ve benim için muazzam geçtiğini söyleyebilirim.

Böyle güzel ve seksi bir kadın tanımış olduğum için çok şanslıyım. Yeniden buluşma fırsatım olursas düşünmeden yeniden iletişime geçerim.
Bana yaşattığın bu güzel gece için çok teşekkürler Begüm.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Dostlar Selamlar,

Begüm Hanım'ı uzun süredir sizlerin görüşme bilgileriniz ile birlikte takip ediyor ve çok da merak ediyordum.
Kendisi ile Pazar günü buluşmak için iki üç gün öncesinden randevu oluşturduk. Bu görüşme için çok çok uzak yollardan geldi. Çok teşekkür ederim kendisine
Beğendiğim bir kıyafet olup olmadığını öncesinden sordu. Belirttiğim kıyafeti de yanında getirdi.
Öncelikle kendisi için yazılan değerlendirmelerin tamamının doğru olduğunu söylemem yanlış olmaz. Kendisi çok güxel bir hatun, enerjisi yüksek ve seksapel biri. Bunu sadece fiziğinden değil konuşma ve tavırları ile de hissediyorsunuz.
Begüm ile yaklaşık 5-6 saat kadar bir programımız oldu ve benim için muazzam geçtiğini söyleyebilirim.

Böyle güzel ve seksi bir kadın tanımış olduğum için çok şanslıyım. Yeniden buluşma fırsatım olursas düşünmeden yeniden iletişime geçerim.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Begüm
Durum
Sosyal Coin
27,159
Tanıtım Konusu Referansları
Dostlar Selamlar,

Benim için de çok güzel bir geceydi dolu dolu geçen güzel bir program için asıl ben teşekkür ederim sana umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle ♥️♥️😘

Beğenenler:
27,871
Üyeler
38,889
Konular
174,882
Yeni Üye