• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BESTE
  • BESTE | Referanslarım
  • Beste ile ilk görüşme masal gibi...
  • Onaylı Referans Beste ile ilk görüşme masal gibi geçen zaman

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    34,957
    Bugün öğlen saatlerinde 2 saatlik görüşme yapdık epeydir takibimdeydi bugün kısmet oldu görüşmek tanışmak ,çıtı pıtı minyon ve çok güzel bir hatun güzel zaman geçirdim yanında mutlu ayrıldım bi sonraki görüşmeyi iple çekiyorum artık :love::love:

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Bugün öğlen saatlerinde 2 saatlik görüşme yapdık epeydir takibimdeydi bugün kısmet oldu görüşmek tanışmak ,çıtı pıtı minyon ve çok güzel bir hatun güzel zaman geçirdim yanında mutlu ayrıldım bi sonraki görüşmeyi iple çekiyorum artık :love::love:

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    • Sevdim
    Tepkiler: BESTE
    Durum
    Sosyal Coin
    56,321
    Tanıtım Konusu Referansları
    Teşekkürler bebeğim güzel yorumların için öpüyorum🫦😋 başka proğramlarda görüşmek dileğiyle hoşçakal

Beğenenler:
    • Sevdim
    Tepkiler: mhrrem
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BESTE
  • BESTE | Referanslarım
  • Beste ile ilk görüşme masal gibi...
  • 27,830
    Üyeler
    38,845