Onaylı Referans Beste ile ilk görüşme masal gibi geçen zaman

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
34,957
Bugün öğlen saatlerinde 2 saatlik görüşme yapdık epeydir takibimdeydi bugün kısmet oldu görüşmek tanışmak ,çıtı pıtı minyon ve çok güzel bir hatun güzel zaman geçirdim yanında mutlu ayrıldım bi sonraki görüşmeyi iple çekiyorum artık :love::love:

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Bugün öğlen saatlerinde 2 saatlik görüşme yapdık epeydir takibimdeydi bugün kısmet oldu görüşmek tanışmak ,çıtı pıtı minyon ve çok güzel bir hatun güzel zaman geçirdim yanında mutlu ayrıldım bi sonraki görüşmeyi iple çekiyorum artık :love::love:

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: BESTE
Durum
Sosyal Coin
56,321
Tanıtım Konusu Referansları
Teşekkürler bebeğim güzel yorumların için öpüyorum🫦😋 başka proğramlarda görüşmek dileğiyle hoşçakal

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: mhrrem
27,870
Üyeler
38,888
Konular
174,874
Yeni Üye