Onaylı Referans Besteyle ilk görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
12,523
@BESTE hanımı diğer adıyla da takipdeydim fakat bir türlü görüşme programı olusturamamistik cuma akşamı hızlı bir iletişimle kendisiyle tanışma fırsatı buldum ilgi alakası yüksek düzeyde sohbetiyle ve performansıyla çok eğlenceli bir vakit geçirdim kendisine teşekkür ederim
Evi toplu ulasimla çok rahat şekilde gidilecek lokasyonda araçla gidecekler için yakın mesafede AVM otoparkına yada müsait ara sokaklara parklama yapabilirler

Son düzenleme:

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Beste hanımı diğer adıyla da takipdeydim fakat bir türlü görüşme programı olusturamamistik cuma akşamı hızlı bir iletişimle kendisiyle tanışma fırsatı buldum ilgi alakası yüksek düzeyde sohbetiyle ve performansıyla çok eğlenceli bir vakit geçirdim kendisine teşekkür ederim
Evi toplu ulasimla çok rahat şekilde gidilecek lokasyonda araçla gidecekler için yakın mesafede AVM otoparkına yada müsait ara sokaklara parklama yapabilirler

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: BESTE ve Hot&cold
Durum
Sosyal Coin
56,321
Tanıtım Konusu Referansları
@BESTE hanımı diğer adıyla da takipdeydim fakat bir türlü görüşme programı olusturamamistik cuma akşamı hızlı bir iletişimle kendisiyle tanışma fırsatı buldum ilgi alakası yüksek düzeyde sohbetiyle ve performansıyla çok eğlenceli bir vakit geçirdim kendisine teşekkür ederim
Teşekkürler bebeğim güzel yorumun için tekrardan sevişmek dileğiyle öpüyorum çok

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hot&cold
27,833
Üyeler
38,850
Konular
174,769
Yeni Üye