Onaylı Referans Bıcır tatlı bir Şule...

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
7,927
Geçtiğimiz günlerde kendisiyle programı belirleyip otelde görüşme sağladık.

Fotoğraflarda ne gördüyseniz birebir aynısı, tatlı beyaz tenli esmer genç bir afet. Daha kapıdan girer girmez enerjisiyle sizi içine çeken bir yapısı var.

Ben kapıda karşılayıp gömleğini almıştım askıya asmak için. Dolabı kapattığımda efsane vücutlu tatlı bir esmer duruyordu. 🤩🤩

Gece boyunca sizinle ilgilenmesi yatakta şahane aksiyonlar yapması, her seansta çıtayı daha yukarı çekmeye çalışması ile oldukça başarılı bir Lolita.

Özel anların detayları bizde kalsın ama bu tatlı kadın tüm gece kucağınızda koynunuzdan çıkmıyor, 4 saat su gibi akıp geçti kendisiyle.

Tatlı sohbet, şakalar ve gençlik ateşi için teşekkürler @Şule Bebek ❤️ tekrar görüşeceğiz...

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193

Fotoğraflarda ne gördüyseniz birebir aynısı, tatlı beyaz tenli esmer genç bir afet. Daha kapıdan girer girmez enerjisiyle sizi içine çeken bir yapısı var.

Ben kapıda karşılayıp gömleğini almıştım askıya asmak için. Dolabı kapattığımda efsane vücutlu tatlı bir esmer duruyordu. 🤩🤩

Gece boyunca sizinle ilgilenmesi yatakta şahane aksiyonlar yapması, her seansta çıtayı daha yukarı çekmeye çalışması ile oldukça başarılı bir Lolita.

Özel anların detayları bizde kalsın ama bu tatlı kadın tüm gece kucağınızda koynunuzdan çıkmıyor, 4 saat su gibi akıp geçti kendisiyle.

Tatlı sohbet, şakalar ve gençlik ateşi için teşekkürler @Şule Bebek ❤️ tekrar görüşeceğiz...

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
17,271
Tanıtım Konusu Referansları

Teşekkür ederim canım

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Blackhawk_Wolf
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye