Onaylı Referans Bir bebekten daha fazlası

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
10,346
Dün akşam @Şule Bebek ile tavsiye ettiği otelde bir görüşme gerçekleştirdik sayesinde çok güzel geçen bir görüşmeydi gerek muhabbeti ile gerek sevgili tadında oluşu ile herşeyi ile mükemmeldii. Şule Minyon bir kız beyaz tenli bebeksi cildi ve mükemmel fiziğii... insan anlatırken bile yükseliyor 😈 Şule ile görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum sizi görüşme esnasında bulutlara yükseltiyor ve kendinizi rüyada gibi hissediyorsunuz yani kısaca hayal olacak kadar güzel bir kız... Her şey için teşekkür ederim şulemmm en yakın zamanda görüşmek üzere...😘😘10000173871000017384

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Dün akşam Şule bebek ile tavsiye ettiği otelde bir görüşme gerçekleştirdik sayesinde çok güzel geçen bir görüşmeydi gerek muhabbeti ile gerek sevgili tadında oluşu ile herşeyi ile mükemmeldii. Şule Minyon bir kız beyaz tenli bebeksi cildi ve mükemmel fiziğii... insan anlatırken bile yükseliyor 😈 Şule ile görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum sizi görüşme esnasında bulutlara yükseltiyor ve kendinizi rüyada gibi hissediyorsunuz yani kısaca hayal olacak kadar güzel bir kız... Her şey için teşekkür ederim şulemmm en yakın zamanda görüşmek üzere...😘😘Ekli dosyayı görüntüle 27967Ekli dosyayı görüntüle 27968

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
25,471
Sevgili tadı gerçekten doğru bir cümle onu yaşattırıyor çok doğal kalça ve göğüslere destan yazılır güzel paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
24,060
Dün akşam @Şule Bebek ile tavsiye ettiği otelde bir görüşme gerçekleştirdik sayesinde çok güzel geçen bir görüşmeydi gerek muhabbeti ile gerek sevgili tadında oluşu ile herşeyi ile mükemmeldii. Şule Minyon bir kız beyaz tenli bebeksi cildi ve mükemmel fiziğii... insan anlatırken bile yükseliyor 😈 Şule ile görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum sizi görüşme esnasında bulutlara yükseltiyor ve kendinizi rüyada gibi hissediyorsunuz yani kısaca hayal olacak kadar güzel bir kız... Her şey için teşekkür ederim şulemmm en yakın zamanda görüşmek üzere...😘😘Ekli dosyayı görüntüle 27967Ekli dosyayı görüntüle 27968
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
118,128
Dün akşam @Şule Bebek ile tavsiye ettiği otelde bir görüşme gerçekleştirdik sayesinde çok güzel geçen bir görüşmeydi gerek muhabbeti ile gerek sevgili tadında oluşu ile herşeyi ile mükemmeldii. Şule Minyon bir kız beyaz tenli bebeksi cildi ve mükemmel fiziğii... insan anlatırken bile yükseliyor 😈 Şule ile görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum sizi görüşme esnasında bulutlara yükseltiyor ve kendinizi rüyada gibi hissediyorsunuz yani kısaca hayal olacak kadar güzel bir kız... Her şey için teşekkür ederim şulemmm en yakın zamanda görüşmek üzere...😘😘Ekli dosyayı görüntüle 27967Ekli dosyayı görüntüle 27968
Büyüleyici güzellik

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
17,271
Tanıtım Konusu Referansları
Teşekkür ederım canımmmm

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga
Durum
Sosyal Coin
91,213
Referans için ve güzel fotolar için teşekkürler

Beğenenler:
27,832
Üyeler
38,849
Konular
174,807
Yeni Üye