• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • AÇEYLA HANIM
  • AÇEYLA HANIM | Referanslarım
  • Biz ne yaşadık
  • Onaylı Referans Biz ne yaşadık

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    11,445
    Bu sefer referan için biraz geç oldu ama ancak kendime gelebildim. @AÇEYLA HANIM ile 3. Görüşme her seferinde bir öncekinden daha iyi geçen mükemmel dakikalar. Bu sefer sanki bir emlakçı edası ile bütün evi gezdirdi sağ olsun 😜 nasıl gezdiğimiz hayal gücünüze kalmış. Bakalım bir sonrakinde beni nasıl şaşıracaksın @AÇEYLA HANIM

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: dede, obito, Thorrr ve 4 diğerleri

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Bu sefer referan için biraz geç oldu ama ancak kendime gelebildim. @AÇEYLA HANIM ile 3. Görüşme her seferinde bir öncekinden daha iyi geçen mükemmel dakikalar. Bu sefer sanki bir emlakçı edası ile bütün evi gezdirdi sağ olsun 😜 nasıl gezdiğimiz hayal gücünüze kalmış. Bakalım bir sonrakinde beni nasıl şaşıracaksın @AÇEYLA HANIM

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    91,213
    Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:

dede

Sosyal Forum
    Durum
    Sosyal Coin
    171,641
    referans için teşekkürler.

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA