Onaylı Referans Biz ne yaşadık

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
11,445
Bu sefer referan için biraz geç oldu ama ancak kendime gelebildim. @AÇEYLA HANIM ile 3. Görüşme her seferinde bir öncekinden daha iyi geçen mükemmel dakikalar. Bu sefer sanki bir emlakçı edası ile bütün evi gezdirdi sağ olsun 😜 nasıl gezdiğimiz hayal gücünüze kalmış. Bakalım bir sonrakinde beni nasıl şaşıracaksın @AÇEYLA HANIM

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: dede, obito, Thorrr ve 4 diğerleri

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Bu sefer referan için biraz geç oldu ama ancak kendime gelebildim. @AÇEYLA HANIM ile 3. Görüşme her seferinde bir öncekinden daha iyi geçen mükemmel dakikalar. Bu sefer sanki bir emlakçı edası ile bütün evi gezdirdi sağ olsun 😜 nasıl gezdiğimiz hayal gücünüze kalmış. Bakalım bir sonrakinde beni nasıl şaşıracaksın @AÇEYLA HANIM

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
91,213
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:

dede

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
171,719
referans için teşekkürler.

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,855