Çok teşekkür ederimher halin bam başka güzel

Çok teşekkür ederimher halin bam başka güzel
Ahahahah olaya bakya ne yüzsüz bir adamsın bi sen kalmıştın taklit etmeyen bilader orjinalim ben niye mesajımı çalıyon![]()
Yok yokhe babam he hep öyle oluyo emeğe saygı yok bu memlekette![]()
NeyiBana oyle bakma, anlayacaklar![]()
Thank uWow,you look completely different.its good![]()
Çok mu çok güzel olduAra ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldumazcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Çok teşekkür ederimSüper olmuş çok başarılı @stareylul
Çok teşekkür ederimHarika
Çok teşekkür ederimHarika gözüküyorsunuz Eylül hanım. Yüzünüzde çok güzelmiş.
Güzel gözlerin varmışAra ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldumazcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Düz halin daha güzel cikmisinAra ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldumazcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Arada değişiklik iyidir. Keyfin bol olsun Eylül hanımAra ara kıvırcık ara ara düz hadi bakalım değişiklik iyidir kaşlar kalkınca böyle oldumazcik müdahale diyelim lütfen önceden randevu alın arkadaşlar anlık müsait olmuyorum
Aman efendim teveccühünuzgüzel olduğunuz kadar zeki ve esprilisiniz de hatta paralel evrenden çok ince görebiliyorsunuz![]()