Bu sitede görüştüğünüz pembişler içinde , beklentilerinizden daha fazlasını karşılayan hangi pembiş oldu ?

Durum
Sosyal Coin
5,883
Tanıtım Konusu Referansları
Çok eski tanisikliklarimiz oldugundan bu soruya net hatıralarla cevap vermek benim açımdan zor.
Ama soyle diyelim 1 beklerken 3 aldığımız inanılmaz partnerler için kimleri yazabilirim 🤔
@Cansu KAYA
@ASEL Arjın
@Partner ADA
@Simay Atasehir
@Daisy

Bu hanımefendiler kendi açımdan baktığımda ilk tanismada beklentilerimin çok ama çok üzerinde muhteşem anlara sebep olan muazaaam kizlardi. Ki bazılarıyla hala görüşüyoruz
Teşekkür ederim canım 💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: tombalak
Durum
Sosyal Coin
10,669
Şimdi forumda olmayan Sibel Bilgin ve Azeri Nazlı Hanımlar muhteşemdi... Yolları açık olsun

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: 1cenk
Durum
Sosyal Coin
21,287
@TOMRİS Ankara için bu harika kadını önerebilirim aslında kendisini cok uzun zamandır takip ediyorum. Bütün referanslarını okumuş birisi olarak gidenin memnun kalmadan ayrılmayacağını biliyorum. Ben kendisi ile ücret güncellemesi dolasıyla görüşemedim henüz ama eminim ki fazlasıyla değiyordur. Pişman olmazsınız öyle söyleyeyim.. Ankara için bir şans

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
22,403
Ben hep özenli seçimler yaptım, herkese gitmeliyim diye bir derdim olmadı, kimlere gideceğimi çok net belirledim, belirlediğim kadınlar arasında da gidemediğim çok az kadın kaldı ama gittiklerimde harika kadınlar tanıdım. Ben onların kadın olduğunu asla unutmadım, hak ettikleri saygıyı ve yakınlığı gösterdim, onlar da bir erkeğe gösterebilecekleri tüm saygı ve yakınlığı sundular. Az ama öz hepsi çok doğru buluşmalardı. Sohbetleri, yaklaşımları, sevişmeleri. Çoğu yok artık forumda ama bir tanesi hapsetti beni, kaçamıyorum, zincirle bağladı, gözlerim başka bir kadını görmez oldu, büyü yaptı bana @Eva Melez :love:

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye ve tombalak
27,840
Üyeler
38,857
Konular
174,783
Yeni Üye