• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Budapeşte ve Bratislava Önerileri

Durum
    Sosyal Coin
    7,339
    Arkadaşlar selam herkese,
    1-2 gün içinde Budapeşte'ye oradan da Bratislava'ya geçeceğim. Bildiğiniz güzel, soyguncu olmayan sonu mutlu biten strip clubler var mıdır?

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    15,771
    P2 Club : konum ünlü katedralin orda ki meydana 20 metre var yok. mekan merdivenle alt katına geçilen bir mekan. giriş katı da var.
    dar , ufak bir yer. ben sevmedim. kızlar iyi ama : ne ortam , ne müzikler , ne de konfor alanı iyi. ben 40 a yakın bu tarz mekana gittim farklı ülkelerde burası vasat grupta kalıyor.
    viski 15 eur du sanırım
    giriş 2bin mi neydi macar forinti

para bozdururken budapeşte de : merkezde değilde merkezin hemen çeperinde bi yerlerde bozdur. kur farkı...
    katedrali sırtına al : sağında ki küçük sokakta italyan restaurantı war. ilgini çekerse deneyebilirsin. onun dışında :
    katedrali sırtına al o cadde ve ileri giderken ilk ve 2. solda güzel cool mekanlar var. ama beklentin yüksek olmasın

candy club : yine vasat hatta vasat altı. oturacak koltuklar var , bir tane pole var bişey yok başka. tavsiye etmem...
    gideceksen de redbull iç sadece , para harcanacak ortam yok

marilyn : ismini hatırlamıyorum işlek bir cadde de idi sanırım. barda oturuluyor , geride de minik locaları var
    kızlar barın içinde gibi bir yerde dans ediyor. ama burası da vasat... eğlenceli değil.

benm denediklerim bunlar. budapeşte gece hayatını kimileri nedense çok beğeniyor ama alakası yok. gece mekanları var doğru , ama yaş ortalaması çok küçük , bu yazılan tarzda mekanlarda ise : ne ortam var , ne bir lüks , ne bir ambiyans. bu konuda kiev bir numara idi.
    diğer seçenekler de de ruin bar lar var , alakasız tasarımlar , oda da yerler filan. okullu çocuklar gidiyor.

sözün özü : budapeşte benden sınıfı bu anlamda geçemedi. kent olarak güzel. parlemento binası süper. nehrin buda ve peşte tarafında yürümeye uygun yerler var - güzel
    yeme içme ucuz değil istanbul dan pahalı bile olabilir - ki istanbul artık pahalı euro olarak bile.

erotic masaj salonları var - hepsi legal. ama özel bişey yok. hj var , istersen bir fazlası ekstra . kızlar çıplak masaj yapıyor ama vasat...

bratislava ya gitmedim. ama orası zaten ufacık bir yer bu tarz ortam olması zor...
    iyi eğlenveler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: passionlover
    Durum
    Sosyal Coin
    13,864
    @El Chapo
    P2 Club : konum ünlü katedralin orda ki meydana 20 metre var yok. mekan merdivenle alt katına geçilen bir mekan. giriş katı da var.
    dar , ufak bir yer. ben sevmedim. kızlar iyi ama : ne ortam , ne müzikler , ne de konfor alanı iyi. ben 40 a yakın bu tarz mekana gittim farklı ülkelerde burası vasat grupta kalıyor.
    viski 15 eur du sanırım
    giriş 2bin mi neydi macar forinti

para bozdururken budapeşte de : merkezde değilde merkezin hemen çeperinde bi yerlerde bozdur. kur farkı...
    katedrali sırtına al : sağında ki küçük sokakta italyan restaurantı war. ilgini çekerse deneyebilirsin. onun dışında :
    katedrali sırtına al o cadde ve ileri giderken ilk ve 2. solda güzel cool mekanlar var. ama beklentin yüksek olmasın

candy club : yine vasat hatta vasat altı. oturacak koltuklar var , bir tane pole var bişey yok başka. tavsiye etmem...
    gideceksen de redbull iç sadece , para harcanacak ortam yok

marilyn : ismini hatırlamıyorum işlek bir cadde de idi sanırım. barda oturuluyor , geride de minik locaları var
    kızlar barın içinde gibi bir yerde dans ediyor. ama burası da vasat... eğlenceli değil.

benm denediklerim bunlar. budapeşte gece hayatını kimileri nedense çok beğeniyor ama alakası yok. gece mekanları var doğru , ama yaş ortalaması çok küçük , bu yazılan tarzda mekanlarda ise : ne ortam var , ne bir lüks , ne bir ambiyans. bu konuda kiev bir numara idi.
    diğer seçenekler de de ruin bar lar var , alakasız tasarımlar , oda da yerler filan. okullu çocuklar gidiyor.

sözün özü : budapeşte benden sınıfı bu anlamda geçemedi. kent olarak güzel. parlemento binası süper. nehrin buda ve peşte tarafında yürümeye uygun yerler var - güzel
    yeme içme ucuz değil istanbul dan pahalı bile olabilir - ki istanbul artık pahalı euro olarak bile.

erotic masaj salonları var - hepsi legal. ama özel bişey yok. hj var , istersen bir fazlası ekstra . kızlar çıplak masaj yapıyor ama vasat...

bratislava ya gitmedim. ama orası zaten ufacık bir yer bu tarz ortam olması zor...
    iyi eğlenveler
    Farklı ülkelerde 40 yakın mekanlara gittim dediğiniz için sormak istedim. Tiflis de bu tarz mekanlar deneyimleme şansınız oldu mu?

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    7,165
    Bu gibi durumlarda güzel kaliteli clubları tercih etmeniz size seçenek bolluğu yaratır para vermenize gerek yok içki ısmarlayıp biraz sohbet yeterli

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,620
    Arkadaşlar selam herkese,
    1-2 gün içinde Budapeşte'ye oradan da Bratislava'ya geçeceğim. Bildiğiniz güzel, soyguncu olmayan sonu mutlu biten strip clubler var mıdır?
    Merhaba Budapeşte’de genelde mutlu sonla biten bir mekan yok illa striptiz club istersen marilyn tavsiye edeceğim bir yer duruyorsa Niki ye masanda özel dans yaptırabilirsin tavsiye ederim ☺️ burada eğlendikten sonra hafta sonuna denk gelirse hello baby var techno müzik severi olarak ortam süper buradan illaki birini düşürebileceğini umuyorum çünkü gece 2 gibi herkes sarhoş ve birşeyler yaşamak isteyen kızlarla doluydu çekinmeden bir bira ısmarlamakta başlayan tanışma otelde bitti bence en sağlıklı ve kolay yolu bu yoksa gideceğin strip cluplerinin çoğunda sadece paranı kaptırırsın benden demesi

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: passionlover
    Durum
    Sosyal Coin
    2,620
    @El Chapo

Farklı ülkelerde 40 yakın mekanlara gittim dediğiniz için sormak istedim. Tiflis de bu tarz mekanlar deneyimleme şansınız oldu mu?
    @El Chapo Tiflis’te gürcücen yada Rusçan yoksa İngilizceyle işler biraz zor Batum gibi kolay değil işin açıkçası ama yanılmıyorsam oscar diye bir yer vardı sahibi Türk olduğu için herşey kolaydı
    office diye bir yer var uzun süredir oraya gidiyorum buradada birşeyler çıkar ama çok şey bekleme çünkü vasat bir yer Gürcülere ait cluplerde yabancı olduğunu anlarlarsa işin açıkçası sıkıntı çıkartıyorlar ben Rusçayla sorunu çözüyorum ama turistlere yönelik yerler daha sağlıklı çünkü dolandırıcılık olayı çok fazla maalesef ülkede bol şans diliyorum Tiflis’te işler bir yabancı için çok kolay değil

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    15,771
    @El Chapo Tiflis’te gürcücen yada Rusçan yoksa İngilizceyle işler biraz zor Batum gibi kolay değil işin açıkçası ama yanılmıyorsam oscar diye bir yer vardı sahibi Türk olduğu için herşey kolaydı
    office diye bir yer var uzun süredir oraya gidiyorum buradada birşeyler çıkar ama çok şey bekleme çünkü vasat bir yer Gürcülere ait cluplerde yabancı olduğunu anlarlarsa işin açıkçası sıkıntı çıkartıyorlar ben Rusçayla sorunu çözüyorum ama turistlere yönelik yerler daha sağlıklı çünkü dolandırıcılık olayı çok fazla maalesef ülkede bol şans diliyorum Tiflis’te işler bir yabancı için çok kolay değil
    başkan ben almancı yım
    gürcistan gibi ülkeler de takılmak bana göre değil
    batum a da 7 defa gittim. her sokağını gezdim yürüdüm , gitmediğim mekanı saçmalığı kalmadı
    neyse ki işlerim bitti 2019 da da bir daha adım atmadım - atmam da...
    banaz şehirleri de , kapalı kutu gibi olan toplumları da sevmiyorum boss

tavsiyen için teşekkürler.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,620
    başkan ben almancı yım
    gürcistan gibi ülkeler de takılmak bana göre değil
    batum a da 7 defa gittim. her sokağını gezdim yürüdüm , gitmediğim mekanı saçmalığı kalmadı
    neyse ki işlerim bitti 2019 da da bir daha adım atmadım - atmam da...
    banaz şehirleri de , kapalı kutu gibi olan toplumları da sevmiyorum boss

tavsiyen için teşekkürler.
    Rica ederim ne demek amaç burada dayanışma halinde en iyi mekanlarda eğlenmek değil mi
    Bende İspanya’da yaşıyorum başkanda şuan friedrichshain da takılmaktansa Batum’daki Ukraynalılar bence çok daha iyi sanırım sen ülkeyi ziyareti bıraktıktan sonra oralar daha iyi hale gelmişler diye düşünüyorum

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,761
    Yeni Üye