P2 Club : konum ünlü katedralin orda ki meydana 20 metre var yok. mekan merdivenle alt katına geçilen bir mekan. giriş katı da var.
dar , ufak bir yer. ben sevmedim. kızlar iyi ama : ne ortam , ne müzikler , ne de konfor alanı iyi. ben 40 a yakın bu tarz mekana gittim farklı ülkelerde burası vasat grupta kalıyor.
viski 15 eur du sanırım
giriş 2bin mi neydi macar forinti
para bozdururken budapeşte de : merkezde değilde merkezin hemen çeperinde bi yerlerde bozdur. kur farkı...
katedrali sırtına al : sağında ki küçük sokakta italyan restaurantı war. ilgini çekerse deneyebilirsin. onun dışında :
katedrali sırtına al o cadde ve ileri giderken ilk ve 2. solda güzel cool mekanlar var. ama beklentin yüksek olmasın
candy club : yine vasat hatta vasat altı. oturacak koltuklar var , bir tane pole var bişey yok başka. tavsiye etmem...
gideceksen de redbull iç sadece , para harcanacak ortam yok
marilyn : ismini hatırlamıyorum işlek bir cadde de idi sanırım. barda oturuluyor , geride de minik locaları var
kızlar barın içinde gibi bir yerde dans ediyor. ama burası da vasat... eğlenceli değil.
benm denediklerim bunlar. budapeşte gece hayatını kimileri nedense çok beğeniyor ama alakası yok. gece mekanları var doğru , ama yaş ortalaması çok küçük , bu yazılan tarzda mekanlarda ise : ne ortam var , ne bir lüks , ne bir ambiyans. bu konuda kiev bir numara idi.
diğer seçenekler de de ruin bar lar var , alakasız tasarımlar , oda da yerler filan. okullu çocuklar gidiyor.
sözün özü : budapeşte benden sınıfı bu anlamda geçemedi. kent olarak güzel. parlemento binası süper. nehrin buda ve peşte tarafında yürümeye uygun yerler var - güzel
yeme içme ucuz değil istanbul dan pahalı bile olabilir - ki istanbul artık pahalı euro olarak bile.
erotic masaj salonları var - hepsi legal. ama özel bişey yok. hj var , istersen bir fazlası ekstra . kızlar çıplak masaj yapıyor ama vasat...
bratislava ya gitmedim. ama orası zaten ufacık bir yer bu tarz ortam olması zor...
iyi eğlenveler