• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BURÇİN
  • BURÇİN | Referanslarım
  • Burçinle güzel bir geri dönüş
  • Onaylı Referans Burçinle güzel bir geri dönüş

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    12,824
    Merhaba bu biraz gecikmeli referans geçtiğimiz günlerde görüştüğümüz burçinle güzel bir vakit geçirdik evin konumu iletişimi her şey çok güzeldi aynı zamanda kibar ve çok tatlı bir kadın buldum gamzeli güzel bir gülüşü var ☺️ özel anlara girmiyorum bende kalsın gayet keyifli bir gün geçirdim umarım Burçin içinde öyledir her şey için tekrardan teşekkür ederim güzeller güzeli kadın ☺️❤️

Durum
    Sosyal Coin
    23,861
    Merhaba bu biraz gecikmeli referans geçtiğimiz günlerde görüştüğümüz burçinle güzel bir vakit geçirdik evin konumu iletişimi her şey çok güzeldi aynı zamanda kibar ve çok tatlı bir kadın buldum gamzeli güzel bir gülüşü var ☺️ özel anlara girmiyorum bende kalsın gayet keyifli bir gün geçirdim umarım Burçin içinde öyledir her şey için tekrardan teşekkür ederim güzeller güzeli kadın ☺️❤️
    Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Bocelli
    Durum
    Sosyal Coin
    17,034
    Tanıtım Konusu Referansları
    Teşekkür ederim yine beklerim🤍🤍

Beğenenler:
    • Sevdim
    • Beğen
    Tepkiler: chtazgn ve Bocelli
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BURÇİN
  • BURÇİN | Referanslarım
  • Burçinle güzel bir geri dönüş
  • 27,823