Onaylı Referans Burçinle güzel bir geri dönüş

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
12,824
Merhaba bu biraz gecikmeli referans geçtiğimiz günlerde görüştüğümüz burçinle güzel bir vakit geçirdik evin konumu iletişimi her şey çok güzeldi aynı zamanda kibar ve çok tatlı bir kadın buldum gamzeli güzel bir gülüşü var ☺️ özel anlara girmiyorum bende kalsın gayet keyifli bir gün geçirdim umarım Burçin içinde öyledir her şey için tekrardan teşekkür ederim güzeller güzeli kadın ☺️❤️

Durum
Sosyal Coin
23,861
Merhaba bu biraz gecikmeli referans geçtiğimiz günlerde görüştüğümüz burçinle güzel bir vakit geçirdik evin konumu iletişimi her şey çok güzeldi aynı zamanda kibar ve çok tatlı bir kadın buldum gamzeli güzel bir gülüşü var ☺️ özel anlara girmiyorum bende kalsın gayet keyifli bir gün geçirdim umarım Burçin içinde öyledir her şey için tekrardan teşekkür ederim güzeller güzeli kadın ☺️❤️
Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bocelli
Durum
Sosyal Coin
17,034
Tanıtım Konusu Referansları
Teşekkür ederim yine beklerim🤍🤍

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: chtazgn ve Bocelli
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye