Bu nasıl bir bal dudaktır yaaa gece gece olmaz ki yaaa nasıl uyuyacam şimcik ben
Harika görünüyorsun ateş seviyesi yükseldi
Valla senin yanında olsam iyi geceler olur benim için ama yanında değilim kötü geceler oluyor benim için her zaman ki gibi harikasın ateş ediyorsun Ankaranın bir tanesisin
Tadına bakmak ister misin?Harika bişey bunlar![]()
Sen olsaydın daha muhteşem olurduMuhteşem
Aşkım hemen havalimanına gidip ilk Ankara uçağına bilet kestiriyorsunBu nasıl bir bal dudaktır yaaa gece gece olmaz ki yaaa nasıl uyuyacam şimcik ben![]()
Tadınında güzel olduğunu söylüyor partnerlerim ama tabi bi denemelisinÇok güzeller![]()
Ateşi yükselten ben. Söndürende ben olmalıyımmmmHarika görünüyorsun ateş seviyesi yükseldi
Yavaş mı? Evet sevişirken hissede hissede yavaaaaş yavaaaş sevişmeye bayılırım nereden bildiniz?Aman..Yavaaşşş..![]()
Sana bir doz Tomrisilin tavsiye ediyorum canımValla senin yanında olsam iyi geceler olur benim için ama yanında değilim kötü geceler oluyor benim için her zaman ki gibi harikasın ateş ediyorsun Ankaranın bir tanesisin![]()
Niye gelip yakından incelemiyorsun?Dudaklar vücut nasıl muhteşem birşeysin yazacak kelime bulamıyorum![]()
Bir dozun yeteceğini zannetmiyorumSana bir doz Tomrisilin tavsiye ediyorum canım![]()