Pembe Üye Yeni ÇAĞLA ÜSKÜDAR

Yeni kadın üye
Durum
Sosyal Coin
37,879
Kullanıcı adı: Çağlaa

İsim (Name): Çağla

Yaş (Age) : 21

Şehir (City) : 34 İstanbul

Semt (District) : Üsküdar

Boy (length): 1.63

Kilo (Weight): 61

Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 95

Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60

Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 87

Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi

Saç Rengi (Hair Color): Sarı

Ten Rengi (Skin Color): Beyaz-buğday

Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)

Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall Görüşme yapmıyorum (İncall I'm not making a call)

Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)

Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)

Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem. (I do not use it, you can use it with me, I do not accompany it.)

Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)

Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, Öpüşme (kissing)

Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)

Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), GFE (Kız arkadaş deneyimi), A-Level (Anal sex), Group Sex, Dominasyon - Sahibelik

İletişim (Contact) : ‪+90 533 581 45 83‬
Ekli dosyayı görüntüle 25182
Hakkımda (About Me): Merhaba ben çağla 21 yaşındayım. Sıcakkanlı, balık etli, ön sevişmeye önem veren libidosu çok yüksek bir kadınım. Temizliğe bakıma çok önem veriyorum her zaman bakımlı ve temizimdir sizlerden de aynı hassasiyeti talep ediyorum. Karşılıklı saygıya çok önem veriyorum. Doyumsuz ve zevkli bir deneyim için dönüşlerinizi bekliyorum..

İncall görüşme yapmıyorum sadece outcall.

Mesafeye göre taksi ücreti talep ediyorum.
Ücretlerim
1 saat 1 seans 4000 TL
1 saat 2 seans 4500 TL (erken boşalma için)
2 saat 2 seans 6000 TL
3 saat 3 seans 7000 TL
4 saat 4 seans 8500 TL

Referanslarım (My references):
Ekli dosyayı görüntüle 25148
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Ekli dosyayı görüntüle 25149
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Foruma hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Çağlaa
Durum
Sosyal Coin
7,646
Beyaz ten sarı saçlar hafif balıketli vücut dolgun kalça ve göğüsler yakında İstanbul ziyaretimde randevu talebim olacak umarım kabul edersiniz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,410
Merhabalar size gelmek isterim fakat numaranızı girdiğimde whatsapp gözükmüyor nasıl ulaşabilirim size

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,670

Semt (District) : Üsküdar

Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call),

Yalnızca referans ile incall görüşme kabul ediyorum.

Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)

Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem. (I do not use it, you can use it with me, I do not accompany it.)

Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)

Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, Öpüşme (kissing)

Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)

Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), GFE (Kız arkadaş deneyimi), A-Level (Anal sex), Group Sex, Dominasyon - Sahibelik

İletişim (Contact) : ‪‪+44 7510 613406
Hakkımda (About Me): Merhaba ben çağla 21 yaşındayım. Sıcakkanlı, balık etli, ön sevişmeye önem veren libidosu çok yüksek bir kadınım. Temizliğe bakıma çok önem veriyorum her zaman bakımlı ve temizimdir sizlerden de aynı hassasiyeti talep ediyorum. Karşılıklı saygıya çok önem veriyorum. Doyumsuz ve zevkli bir deneyim yaşatmak için buradayım. Randevu alırken referansınız ile kendinizi tanıtmanızı rica ederim..

İncall Görüşme Ücretlerim
1 saat 1 seans 4500TL
1 saat 2 seans 5500 (erken boşalma için)
2 saat 2 seans 6000 TL
3 saat 3 seans 7000 TL
4 saat 4 seans 8500 TL

Outcall görüşme ücretlerim de aynıdır.
Mesafeye göre taksi ücreti talep etmekteyim.
Yakıyorsun ortalığı. :love:

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,782

Semt (District) : BAKIRKÖY

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call),

Yalnızca referans ile incall görüşme kabul ediyorum.

İletişim (Contact) : ‪‪+44 7510 613406
Hakkımda (About Me): Merhaba ben çağla 21 yaşındayım. Sıcakkanlı, balık etli, ön sevişmeye önem veren libidosu çok yüksek bir kadınım. Temizliğe bakıma çok önem veriyorum her zaman bakımlı ve temizimdir sizlerden de aynı hassasiyeti talep ediyorum. Karşılıklı saygıya çok önem veriyorum. Doyumsuz ve zevkli bir deneyim yaşatmak için buradayım. Randevu alırken referansınız ile kendinizi tanıtmanızı rica ederim..

İncall Görüşme Ücretlerim
1 saat 1 seans 4500TL
1 saat 2 seans 5500 (erken boşalma için)
2 saat 2 seans 6000 TL
3 saat 3 seans 7000 TL
4 saat 4 seans 9000TL

Outcall görüşme ücretlerim de aynıdır.
Mesafeye göre taksi ücreti talep etmekteyim.
harika

Beğenenler:
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811