• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • CANSU KAYA
  • CANSU KAYA | Referanslarım
  • Cansu ile ilk tanışma
  • Olumlu Görüşme Cansu ile ilk tanışma

• Konbuyu başlatan Ens
    • Başlangıç tarihi
    • Okuma süresi: 0:21
    Olumlu görüşme referansıdır.

Ens

Durum
    Sosyal Coin
    4,559
    @Cansu KAYA ile bayramda gecelik bir program yaptık evinde karşılaması sohbeti masajı ile her istediğimi karşıladı sağolsun benim için çok güzel bir program oldu Cansu hanımda memnun kalmıştır umarım burdan tekrardan teşekkür ediyorum görüşmek isteyen arkadaşlara muhakkak görüşmelerini tavsiye ederim. Başka bir programda yine görüşmek üzere Cansucum öpüyorum 💋

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: chewbacca ve Tanerk

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    @Cansu KAYA ile bayramda gecelik bir program yaptık evinde karşılaması sohbeti masajı ile her istediğimi karşıladı sağolsun benim için çok güzel bir program oldu Cansu hanımda memnun kalmıştır umarım burdan tekrardan teşekkür ediyorum görüşmek isteyen arkadaşlara muhakkak görüşmelerini tavsiye ederim. Başka bir programda yine görüşmek üzere Cansucum öpüyorum 💋

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • CANSU KAYA
  • CANSU KAYA | Referanslarım
  • Cansu ile ilk tanışma
  • 27,825
    Üyeler
    38,840
    Konular
    174,741