Onaylı Referans Çok ateşli geçen altı saat

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,126
Dün Ankara’da @Asya06 ile altı saatlik bir görüşme yaptım işin gerçeği izmirden Ankara gelmek ve umduğunu bulamamak korkusu vardı içimde :) ama iletişim sürecindeki sıcak tutumu hemde geç gelme sabah seksi yapalım diyişi sanki bazı şeylerin haberici gibiydi :) saat geldiğinde kapısının önünde zile bastığımda karşıma sexs bir sabahlık içinde ince belli şirin bir kız çıktı. içeriye davet ve sonrasında hafif bir kahvaltı sonucunda yakınlaşma ve ateşlenmeler başladı :) işin özü bu kız bu iş için tam bir efsane odak merkezi kendisi yani önce kendi zevk alacak bu durumda dolayısıyla partneri daha fazla ateşliyor kendisi rahatlamadan karşısındakinin rahatlamasına engel olmak için çalışıyor hani genel olarak erkek rahatlasın seans bitsin tekrar sohbete devam edelim kafasında değil. Oral yapma yeteğeni sanırım ilk beşe sokar ve bunu usanmadan zevke yapışı sizi o an borçlarınızı düşünmenize sebebiyet veriyor 😂😂 ben altı saat boyunca ciddi bir şekilde iliklerime kadar rahatlamış hissettim hani görüşmeden çıkarsın hala ya keşke bir seans daha yapsaydım dersin ya :) işte bu duygu bu kızda olmuyor… bu arada evi rahat konumda temiz ve güzel ferah kendisine son derece görüşme kurallarına riayet ederek başlıyor ve devam ediyor. Asya sıfır kasıntı sıfır kaprisli biri aşırı tanıdık davranıyor Buda olayların çok samimi ilerlemesini doğuruyor :) asıl soru Ankara’da tekrar gidermiyim evet Artık tereddütsüz gidilecek bir adresim oldu

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Dün Ankara’da @Asya06 ile altı saatlik bir görüşme yaptım işin gerçeği izmirden Ankara gelmek ve umduğunu bulamamak korkusu vardı içimde :) ama iletişim sürecindeki sıcak tutumu hemde geç gelme sabah seksi yapalım diyişi sanki bazı şeylerin haberici gibiydi :) saat geldiğinde kapısının önünde zile bastığımda karşıma sexs bir sabahlık içinde ince belli şirin bir kız çıktı. içeriye davet ve sonrasında hafif bir kahvaltı sonucunda yakınlaşa ve ateşlenmeler başladı :) işin özü bu kız bu iş için tam bir efsane odak merkezi kendisi yani önce kendi zevk alacak bu durumda dolayısıyla partneri daha fazla ateşliyor kendisi rahatlamadan karşısındakinin rahatlamasına engel olmak için çalışıyor hani genel olarak erkek rahatlasın seans bitsin tekrar sohbete devam edelim kafasında değil. Oral yapma yeteğeni sanırım ilk beşe sokar be bunu usanmdan zevke yapışı sizi o an borçlarınızı düşünmenize sebeb veriyor 😂😂 ben altı saat boyunca ciddi bir şekilde iliklerime kadar rahatlamış hissettim hani görüşmeden çıkarsın hala ya keşke bir seans daha yapsaydım dersin ya :) işte bu duygu bu kızda olmuyor… bu arada evi rahat konumda temiz ve güzel ferah kendisine son derece görüşme kurallarına riayet ederek başlıyor ve devam ediyor. Asya sıfır kasıntı sıfır kaprisli biri aşırı tanıdık davranıyor Buda olayların çok samimi ilerlemesini doğuruyor :) asıl soru Ankara’da tekrar gidermiyim evet Artık tereddütsüz gidilecek bir adresim oldu

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Aliaslanturk
Durum
Sosyal Coin
21,427
Tanıtım Konusu Referansları
Dün Ankara’da @Asya06 ile altı saatlik bir görüşme yaptım işin gerçeği izmirden Ankara gelmek ve umduğunu bulamamak korkusu vardı içimde :) ama iletişim sürecindeki sıcak tutumu hemde geç gelme sabah seksi yapalım diyişi sanki bazı şeylerin haberici gibiydi :) saat geldiğinde kapısının önünde zile bastığımda karşıma sexs bir sabahlık içinde ince belli şirin bir kız çıktı. içeriye davet ve sonrasında hafif bir kahvaltı sonucunda yakınlaşma ve ateşlenmeler başladı :) işin özü bu kız bu iş için tam bir efsane odak merkezi kendisi yani önce kendi zevk alacak bu durumda dolayısıyla partneri daha fazla ateşliyor kendisi rahatlamadan karşısındakinin rahatlamasına engel olmak için çalışıyor hani genel olarak erkek rahatlasın seans bitsin tekrar sohbete devam edelim kafasında değil. Oral yapma yeteğeni sanırım ilk beşe sokar ve bunu usanmadan zevke yapışı sizi o an borçlarınızı düşünmenize sebebiyet veriyor 😂😂 ben altı saat boyunca ciddi bir şekilde iliklerime kadar rahatlamış hissettim hani görüşmeden çıkarsın hala ya keşke bir seans daha yapsaydım dersin ya :) işte bu duygu bu kızda olmuyor… bu arada evi rahat konumda temiz ve güzel ferah kendisine son derece görüşme kurallarına riayet ederek başlıyor ve devam ediyor. Asya sıfır kasıntı sıfır kaprisli biri aşırı tanıdık davranıyor Buda olayların çok samimi ilerlemesini doğuruyor :) asıl soru Ankara’da tekrar gidermiyim evet Artık tereddütsüz gidilecek bir adresim oldu
Seninle tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum Çok güzel saatler geçirdik Umarım Ankara'ya tekrar gelirsin değerli referansın için çok teşekkür ederim❤️❤️❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Burak turanoğlu
Durum
Sosyal Coin
91,213
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye