• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Damsız girme taktikleri

Durum
    Sosyal Coin
    7,458
    Merhaba sosyal forum ailesi,

Geçen seneye kadar uzun süreli bir ilişkim vardı, dolayısıyla damsız bir yere girmek gibi bir sıkıntım olmuyordu. Ankara'da bir iki tane konserler ve partiler olan bilindik mekan var, örneğin tunus caddesinde çok bilindik birkaç yer var. Arkadaşlarımla da giderek dam sorununu çözebilirim ama buralarda spontane kendi başıma takılmak istiyorum. Bildiğiniz taktikleri paylaşabilirseniz sevinirim :)

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: acrazyturk
    Durum
    Sosyal Coin
    35,402
    Mekanlar içeride kız erkek dengesini sağlamak zorunda 70 erkek 30 kadın olursa alkolde devreye girince kadınlar için rahat bir ortam olmaz o sebepten genelde %30 erkek %70 kadın dengesi kuruyorlar. Taktiği falan yok düzgün biriysen efendi gibi gidersen ve erkek kontenjanında yer varsa alırlar zaten amaçları para kazanmak.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: whiteonblack, Avtandil ve warinstar
    Durum
    Sosyal Coin
    7,458
    Mekanlar içeride kız erkek dengesini sağlamak zorunda 70 erkek 30 kadın olursa alkolde devreye girince kadınlar için rahat bir ortam olmaz o sebepten genelde %30 erkek %70 kadın dengesi kuruyorlar. Taktiği falan yok düzgün biriysen efendi gibi gidersen ve erkek kontenjanında yer varsa alırlar zaten amaçları para kazanmak.
    Teşekkürler @Bayer hocam. Biletim yanar bir de mekanın önünde rezil olurum korkusuyla deneyemedim ama, dediğin gibi kontenjanda yeterliyse denemeye değer.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Bayer
    Durum
    Sosyal Coin
    15,107
    ''Bir arkadaş bana bakıp çıkacak o nedenle orda olmam lazım'' diyebilirsin mesela :ROFLMAO:
    Hocam şansını deneyeceksin bu işlerde gizli bir sır yok.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: warinstar
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,826
    Üyeler
    38,840
    Konular
    174,742