Damsız girme taktikleri

Durum
Sosyal Coin
7,458
Merhaba sosyal forum ailesi,

Geçen seneye kadar uzun süreli bir ilişkim vardı, dolayısıyla damsız bir yere girmek gibi bir sıkıntım olmuyordu. Ankara'da bir iki tane konserler ve partiler olan bilindik mekan var, örneğin tunus caddesinde çok bilindik birkaç yer var. Arkadaşlarımla da giderek dam sorununu çözebilirim ama buralarda spontane kendi başıma takılmak istiyorum. Bildiğiniz taktikleri paylaşabilirseniz sevinirim :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: acrazyturk
Durum
Sosyal Coin
35,402
Mekanlar içeride kız erkek dengesini sağlamak zorunda 70 erkek 30 kadın olursa alkolde devreye girince kadınlar için rahat bir ortam olmaz o sebepten genelde %30 erkek %70 kadın dengesi kuruyorlar. Taktiği falan yok düzgün biriysen efendi gibi gidersen ve erkek kontenjanında yer varsa alırlar zaten amaçları para kazanmak.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: whiteonblack, Avtandil ve warinstar
Durum
Sosyal Coin
7,458
Mekanlar içeride kız erkek dengesini sağlamak zorunda 70 erkek 30 kadın olursa alkolde devreye girince kadınlar için rahat bir ortam olmaz o sebepten genelde %30 erkek %70 kadın dengesi kuruyorlar. Taktiği falan yok düzgün biriysen efendi gibi gidersen ve erkek kontenjanında yer varsa alırlar zaten amaçları para kazanmak.
Teşekkürler @Bayer hocam. Biletim yanar bir de mekanın önünde rezil olurum korkusuyla deneyemedim ama, dediğin gibi kontenjanda yeterliyse denemeye değer.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bayer
Durum
Sosyal Coin
15,107
''Bir arkadaş bana bakıp çıkacak o nedenle orda olmam lazım'' diyebilirsin mesela :ROFLMAO:
Hocam şansını deneyeceksin bu işlerde gizli bir sır yok.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: warinstar
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,806
Yeni Üye