• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • DEFNE
  • DEFNE | Referanslarım
  • Defneyle 2. Görüşmemiz
  • Onaylı Referans Defneyle 2. Görüşmemiz

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    11,483
    Defne hanımla huy oldu galıba gece gec saatlerde görüşüyoruz umarım bır sonrakı daha uygun bir saat olur. Geç saate kabul ettigi için ayrıca teşekkür ederim yatakda tam bir geyşa salonda ise sohbet muhabbeti gırla bence defne hanım çok farklı anlatılmaz yaşanır bir durumu var. Geldım gördüm sevdim gidiyorum 😘

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Defne hanımla huy oldu galıba gece gec saatlerde görüşüyoruz umarım bır sonrakı daha uygun bir saat olur. Geç saate kabul ettigi için ayrıca teşekkür ederim yatakda tam bir geyşa salonda ise sohbet muhabbeti gırla bence defne hanım çok farklı anlatılmaz yaşanır bir durumu var. Geldım gördüm sevdim gidiyorum 😘

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    40,081
    Tanıtım Konusu Referansları
    coook tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin tekrar gorusmek uzere. Tiklisin biliyosun ☺️✅

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Fxaslan
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • DEFNE
  • DEFNE | Referanslarım
  • Defneyle 2. Görüşmemiz
  • 27,831
    Üyeler
    38,847