Onaylı Referans Defneyle 2. Görüşmemiz

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
11,483
Defne hanımla huy oldu galıba gece gec saatlerde görüşüyoruz umarım bır sonrakı daha uygun bir saat olur. Geç saate kabul ettigi için ayrıca teşekkür ederim yatakda tam bir geyşa salonda ise sohbet muhabbeti gırla bence defne hanım çok farklı anlatılmaz yaşanır bir durumu var. Geldım gördüm sevdim gidiyorum 😘

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Defne hanımla huy oldu galıba gece gec saatlerde görüşüyoruz umarım bır sonrakı daha uygun bir saat olur. Geç saate kabul ettigi için ayrıca teşekkür ederim yatakda tam bir geyşa salonda ise sohbet muhabbeti gırla bence defne hanım çok farklı anlatılmaz yaşanır bir durumu var. Geldım gördüm sevdim gidiyorum 😘

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
40,081
Tanıtım Konusu Referansları
coook tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin tekrar gorusmek uzere. Tiklisin biliyosun ☺️✅

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Fxaslan
27,838
Üyeler
38,855
Konular
174,778
Yeni Üye