• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • POLİNA
  • POLİNA | Referanslarım
  • Dikkat Bağımlılık Yapıyor
  • Onaylı Referans Dikkat Bağımlılık Yapıyor

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    4,420
    Hayatımda bugüne kadar gördüğüm en hoş, en güzel ve en seksi kadınla geçtiğimiz cumartesi gecesi pahabiçilemez 5 saat geçirdim. Her dakika galiba zirvedeyim daha iyisi olamaz dedikçe benim için zevk kavramını baştan yarattı. Günler geçti ben etkisinden hala çıkamadım ve henüz 24 saat dahi geçmeden kendisiyle yeni bir program için sözleştik ve günbe gün ne gözleri, ne sözleri, ne gülüşü, ne dudakları ahh delirecem hiçbir anı unutamıyorum. Sanki hayatımda eksik olan tek parça onun teniymiş gibi dokunduğum an dünyam renklendi. En kısa zamanda tekrardan görüşmek dileğiyle güzeller güzelim sen benim 9.senfonim olacaksın😉😊 @Polina

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Hayatımda bugüne kadar gördüğüm en hoş, en güzel ve en seksi kadınla geçtiğimiz cumartesi gecesi pahabiçilemez 5 saat geçirdim. Her dakika galiba zirvedeyim daha iyisi olamaz dedikçe benim için zevk kavramını baştan yarattı. Günler geçti ben etkisinden hala çıkamadım ve henüz 24 saat dahi geçmeden kendisiyle yeni bir program için sözleştik ve günbe gün ne gözleri, ne sözleri, ne gülüşü, ne dudakları ahh delirecem hiçbir anı unutamıyorum. Sanki hayatımda eksik olan tek parça onun teniymiş gibi dokunduğum an dünyam renklendi. En kısa zamanda tekrardan görüşmek dileğiyle güzeller güzelim sen benim 9.senfonim olacaksın😉😊 @Polina

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    21,733
    Tanıtım Konusu Referansları
    🥰🥰🥰🥰 Ayyy çok güzel tarif etmissin canım böyle refarans için tasakkur edarim 💋
    Tekrar görüşmek üzere

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: pelerisnizerman
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • POLİNA
  • POLİNA | Referanslarım
  • Dikkat Bağımlılık Yapıyor
  • 27,828
    Üyeler