Onaylı Referans "Düşler Sahnesi (Return of the legend) - 2. Sezon

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
10,932
Haftaiçi kendisinin kampanyalı görüşmesinde 3 saatlik randevu oluşturup bugüne planlaştık. Aramızdaki samimiyetten kendisinin doğallığından kusur olarak görebileceğim hiçbir şey yok çünkü kendisini seviyor, değer veriyorum. Güzel kadına 2. kez ziyaretimde yataktaki istekli, benimseyici birlikteliğimiz o öpüşürken ki baskılı şekli tek kelimeyle crazzy... Eminimki kendisinde bıraktığım iz 2 kez rahatlatmam olmuştur. Aramızda da şakası döndü genel skorda 3-2 kaybetsede onun hattrick yapması bir sonraki programlarında sıkıntı oluşturabilirdi. Masumca yatışı onu sarışım yaslayışım derken Düşler Sahnesinin sonuna gelmiştik. Hayatında tüm güzelliklerin şansın seni bulması dileğiyle @Taksim Meltem ♥️😚

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Haftaiçi kendisinin kampanyalı görüşmesinde 3 saatlik randevu oluşturup bugüne planlaştık. Aramızdaki samimiyetten kendisinin doğallığından kusur olarak görebileceğim hiçbir şey yok çünkü kendisini seviyor, değer veriyorum. Güzel kadına 2. kez ziyaretimde yataktaki istekli, benimseyici birlikteliğimiz o öpüşürken ki baskılı şekli tek kelimeyle crazzy... Eminimki kendisinde bıraktığım iz 2 kez rahatlatmam olmuştur. Aramızda da şakası döndü genel skorda 3-2 kaybetsede onun hattrick yapması bir sonraki programlarında sıkıntı oluşturabilirdi. Masumca yatışı onu sarışım yaslayışım derken Düşler Sahnesinin sonuna gelmiştik. Hayatında tüm güzelliklerin şansın seni bulması dileğiyle @Taksim Meltem ♥️😚

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,300
Tanıtım Konusu Referansları
Canım benim çok teşekkür ederim öpüyorum kocaman ❤️

Beğenenler:
27,871
Üyeler
38,889
Konular
174,882
Yeni Üye