Pembe Üye Yeni ELİSA ATAŞEHİR

Yeni kadın üye
Durum
Sosyal Coin
37,879
Kullanıcı adı: Elisaa

İsim (Name): Elisa

Yaş (Age) : 23

Şehir (City) : 34 İstanbul

Semt (District) : Bakırköy

Boy (length): 1.60

Kilo (Weight): 60

Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80

Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 75

Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 97

Göz Rengi (Eye Color) : ela

Saç Rengi (Hair Color): kumral

Ten Rengi (Skin Color): beyaz

Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)

Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question) 1 gün önceden iletişime geçmelisiniz.

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Otel görüşmesi yapıyorum (I'm not making an outcall call) İncall görüşme yapıyorum.

Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)

Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)

Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm eşlik etmem .(I use it, I allow it to be used with me.)

Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)

Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)

Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)

Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Kondomsuz oral yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Group Sex

İletişim (Contact) : 0538 443 11 04

Hakkımda (About Me): Merhaba ben Elisa 23 yaşındayım.Sıcakkanlı,biraz balık etli,ön sevişmeye önem veren libidosu yüksek biriyim sizlere sınırsız bir deneyim için burdayım. Yatakta kıvrak ve bakımlı tertemiz bir kadınım.😘

Lütfen canlarım ❤️‍🔥yazarken yaşınızı nerede oturduğunuzu kaç seans istediğinizi belirtirek yazın kısacası kendinizi tanıtmanızı rica ediyorum tek görünümlük fotoğrafta görmek istiyorum görüşeceğim kişilerle buna göre yazarsanız çok memnun olurum…😻

İncall görüşme ve outcall.

Randevu için 2 saat öncesinden iletişime geçebilirsiniz :)

Özelden fotoğraf atmıyorum buraya ekleme yapıyorum!!

İncall görüşme Ücretlerim;
2 saat 2 seans 6000 TL
3 saat 3 seans 8000 TL
4 saat 4 seans 10.000 TL

Outcall görüşme ücretlerim;
2 saat 2 seans 8000 TL
3 saat 3 seans 9000 TL
4 saat 4 seans 11.000 TL

Taksi ücreti alıyorum.

Gecelik görüşme alıyorum.

Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos):
Dosya eki

Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,782
Kullanıcı adı: Elisaa

İsim (Name): Elisa

Yaş (Age) : 23

Şehir (City) : 34 İstanbul

Semt (District) : Ataşehir

Boy (length): 1.60

Kilo (Weight): 60

Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80

Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 75

Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 97

Göz Rengi (Eye Color) : ela

Saç Rengi (Hair Color): kumral

Ten Rengi (Skin Color): beyaz

Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)

Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question) 1 gün önceden iletişime geçmelisiniz.

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Otel görüşmesi yapıyorum (I'm not making an outcall call) İncall görüşme yapıyorum.

Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)

Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)

Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm eşlik etmem .(I use it, I allow it to be used with me.)

Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)

Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)

Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)

Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Kondomsuz oral yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Group Sex

İletişim (Contact) : 0538 443 11 04
1746555880128

Hakkımda (About Me): Merhaba ben Elisa 23 yaşındayım.Sıcakkanlı,biraz balık etli,ön sevişmeye önem veren libidosu yüksek biriyim sizlere sınırsız bir deneyim için burdayım. Yatakta kıvrak ve bakımlı tertemiz bir kadınım.😘

Lütfen canlarım ❤️‍🔥yazarken yaşınızı nerede oturduğunuzu kaç seans istediğinizi belirtirek yazın kısacası kendinizi tanıtmanızı rica ediyorum tek görünümlük fotoğrafta görmek istiyorum görüşeceğim kişilerle buna göre yazarsanız çok memnun olurum…😻

İncall görüşme ve outcall.

Randevu için 2 saat öncesinden iletişime geçebilirsiniz :)

Özelden fotoğraf atmıyorum buraya ekleme yapıyorum!!

İncall görüşme Ücretlerim;
2 saat 2 seans 6000 TL
3 saat 3 seans 8000 TL
4 saat 4 seans 10.000 TL

Outcall görüşme ücretlerim;
2 saat 2 seans 8000 TL
3 saat 3 seans 9000 TL
4 saat 4 seans 11.000 TL

Taksi ücreti alıyorum.

Gecelik görüşme alıyorum.

Referanslarım (My references):
referanslarim.gif.gif