Onaylı Referans Elisa 🦋 & Stigmataaa 🤙🏻

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
20,769
Elisa hanımla birinci görüşmemizin üzerinden çok geçmeden ikinci görüşmemizi de gerçekleştirdik.

Ben kendisiyle iyi anlaştığımızı ve keyif aldığımızı düşünüyorum.

Okumayanlar için ilk referansı aşağıya bırakıyorum.

Daha nice güzel görüşmelerimize.. @Elisaa

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Elisa hanımla birinci görüşmemizin üzerinden çok geçmeden ikinci görüşmemizi de gerçekleştirdik.

Ben kendisiyle iyi anlaştığımızı ve keyif aldığımızı düşünüyorum.

Okumayanlar için ilk referansı aşağıya bırakıyorum.

Daha nice güzel görüşmelerimize.. @Elisaa

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Stigmataa
Durum
Sosyal Coin
20,769
Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.
@Elisaa

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,150
Tanıtım Konusu Referansları
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga ve Stigmataa
27,833
Üyeler
38,856