Onaylı Referans Eliza ile

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
8,684
@eliza ile pazar günü tarif etmiş olduğu merkezi yerde görüşme sağladım.Randevu saatini unutmasına rağmen aynı gün içinde çok iyi bir görüşme oldu. @eliza hoşsohbet biri birçok konuda lafladık,özellikle yabancı dillere karşı ilgisi yüksek.Yatakta ise çeşitli pozisyonlarda uzun soluklu bir macera yaşandı.Forumda çoğu kişiyle görüşmeme rağmen sadece çok memnun olduğum kişilere referans yazıyorum. @eliza da referans konusuna epey önem veriyor, gfe tarzıyla özellikle.Güzel sohbet ve ayna karşısında olanlar için memnuniyet duydum @eliza

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,198
@eliza ile pazar günü tarif etmiş olduğu merkezi yerde görüşme sağladım.Randevu saatini unutmasına rağmen aynı gün içinde çok iyi bir görüşme oldu. @eliza hoşsohbet biri birçok konuda lafladık,özellikle yabancı dillere karşı ilgisi yüksek.Yatakta ise çeşitli pozisyonlarda uzun soluklu bir macera yaşandı.Forumda çoğu kişiyle görüşmeme rağmen sadece çok memnun olduğum kişilere referans yazıyorum. @eliza da referans konusuna epey önem veriyor, gfe tarzıyla özellikle.Güzel sohbet ve ayna karşısında olanlar için memnuniyet duydum @eliza

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,208
Tanıtım Konusu Referansları
Çok teşekkür ederim canınm😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga ve egednz
27,896
Üyeler
38,923
Konular
175,010
Yeni Üye