@EMEL hanımın müdavim arasında olduğum için kendisi ile sanırım tam 7 kere görüştüm. Son görüşmemize gelirsek, bu seferde ben misafir ettim
Yenibosna tarafında basın ekspres yolu üzerinde Pullman Otelde gerçekleştirdik görüşmemizi. Kendisi trafikten dolayı biraz geç kalsada bu muhteşem fizik ve muazzam ilgi harika dokunuşlar şehvetli öpüşme hemen unuttum
Gelelim detaylara @emellpriv fizik olarak balık etli ve sarışın yakınlığı sıcak ve samimi tavırları ile yanınızdaki sevgiliniz olduğu hissi uyanıyor içinizde. Kombin isteklerimi şimdiye kadar hiç kırmadığı için teşekkür ediyorum (Çok zengin bir gardrobu var
) Jakuzili odada olunca @emellpriv ile girmemek olmazdı hatta en kısa zamanda tekrar etmek isterim
ahhh o doggy yokmu. İlişki detaylarına çok girmeden oral seksi güzel kendisine yapılmasına ve hazz alması harika seksi görev ve iş olarak görenlerden değil karşılıklı zevkin hazzın doruklarına çıkanlardan. Böylesi zor bulunduğu için müdavim oldum
Sadede gelirsek @emellpriv ile harika 3 saat geçirdim çok kendisine çok teşekkür ediyorum ve tekrar görüşmek için fırsat kolluyorum. Bu yorumu okuyan arkadaşlar @emellpriv çok sık görüşme almıyor ve her görüşmesine ayrı bir özenle hazırlanıyor ve partnerinin önceden ilettiği taleplere dikkat ediyor. Sarı fırtına @emellpriv