• Forumlar
  • İlanlar
  • EMEL
  • Pembe Üye Yeni EMEL

Yeni kadın üye
    Durum
    Sosyal Coin
    52,330
    Tanıtım Konusu Referansları
    ücretler saçma sapan bir boyuta geldi avrupa görmüş birisi olarak 100 euro her kapıyı açarken türkiye fiyatları avrupayı sollamış durumda yol ve otel ücretiyle 200 euro bandına gelmiş .
    5000 tl bir saat +otel+taksi 2 seansı bir saate sıkıştırmaya zorlanıyor olmamız da şimdiye kadar görmediğim birşey. hoş bir bayan forum ücretleri skalasında ve zaman kısıtlaması olmasaydı ilk tercihim olabilirdi ama malesef tercih bile edemiyorum bu şartlarda.
    Merhabalar
    Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim başlangıçta seans olayını yaşıma ve yaşıtlarıma gördüğüm kadarıyla yazdığım için biraz hızlı davranmış olabilirim yeni ve acemi olmama veriyorum reel olayında genel olarak yeniyim ücret bilgisi için haklı olabilirsiniz fakat burada herkes için kendine değer ve layık gördüğü ücreti yazmakta özgür.ben bu ücret mukabilini hak ettiğimi düşünerek yazdım.hoş bir bayan yorumunuz için teşekkür ederim sizde hoş bir bey olarak yorumunuzu çok güzel dile getirmişsiniz 🥰 iyi geceler dilerim🙏🏻

Son düzenleme:
    Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Stigmataa
    Durum
    Sosyal Coin
    10,443
    Merhaba aşkolar
    Ben Emel

🌸 22 yaşındayım , istanbulda üniversite okuyorum , son sınıf öğrencisiyim.

🌸 Anlık olarak randevu oluşturabilirsiniz sorunuz.

🌸 1.64 boyunda , 72 kg beyaz tenli balıketli biriyim( farklılık arayan beyler için dolgun göğüslere ve kalçalara sabihim⌛️)

🌸 Her daim enerjik , konuşmayı seven , kendine güvenen sıcak kanlı , güleryüzlü , iletişim becerileri iyi bir kadınım.Öpüşmeyi sevişmeyi severim ve severek yapıyorum , sevgili tadında bir görüşme olucağı konusunda emin olabilirsiniz.Oral seks konusunda iddalıyımdır 😛 .

🌸Genellikle İstanbul avrupa yakasında görüşmeler yapıyorum ama İstanbul’un her yerine plan yapmak için ulaşabilirsiniz.Şehir dışı planlarına her zaman açığım ulaşabilirsiniz.

🌸 İletişimi iyi,temizliğe önem veren,süre veya herhangi bir konuda sustimali/ücret konusunda pazarlığı kendine yakıştırmayan,kültürlü,hoşsohbet,bakımlı,centilmen kişilerle karşılıklı keyifli vakit geçirmek için buradayım.
    Umarım iyi ki dediğimiz tanışmalar yaşanır.
    Tanışmak ve sevişmek dileğiyle.
    Sevgilerle

🌸ÜCRETLER:

🏡 INCALL(mümkünse en az 2 referans)

1 saat 5.000 TL
    2 saat 8.000 TL
    3 saat 10.000 TL
    4 saat 13.000 TL

🏩 OUTCALL

2 saat 9.000 TL
    3 saat 11.000 TL
    4 saat 14.000 TL
    Gecelik (23.00-07.00) 18.000 TL

🌸 +TAKSİ ( Avrupa Yakası Tercihim )
    +800 TL

❗Rezervasyon- check-in ve konfirmasyon bilgisini göndermediğiniz sürece yola çıkmıyorum.Taksi ücretini önden alıyorum.

🌸 Şehir Dışı Seyahatlerim

▪️12 saat 30.000 TL + yol masrafı

▪️Görüşme ücretinin yarısını ve ulaşım masraflarını ön ödeme olarak alıyorum.

▪️İl dışı davetlerde 2 gün önceden ödemesi yapılmış otel konfirmasyon detaylarını tarafıma göndermeniz halinde netleşmiş oluyoruz.

🌸 ŞARTLARIM VE YASAKLARIM

▪️Korunmasız ve anal ilişki teklif etmeyin.
    ▪️Sevdiğiniz veya deneyimlemek istediğiniz davranış veya kostümü görüşme öncesi iletirseniz hazırlıklı gelebilirim veya süpriz isteyebilirsiniz.
    ▪️Yanımda para saymayın , hazırlıklı gelin.
    ▪️️Özel bölge tıraşına özen göstermeyen,genital siğili olan kişilerle görüşme yapmıyorum.
    ▪️️Temizlik ve bakımınıza,ağız hijyeninize özen gösterin.
    ▪️️Görüşme planları haricinde gereksiz yazışmayı sevmiyorum,anlık yanıt beklememenizi,soru işareti göndermemenizi rica ediyorum(!).
    ▪️️Süremiz bitince lütfen size belli etmemi beklemeyin,ne kendinizi ne beni o konuma sokmayın lütfen.
    ▪️️Hiçbir şekilde dışarıda kahve içip vakit geçirmiyorum,teklif etmeyin.
    ▪️️Kendinizi tanıttığınız(yaş/boy/kilo/nick/dilerseniz fotoğraf),yapmak istediğiniz programı içeren(tarih/program uzunluğu/varsa ekstraları içeren),referanslarınızı belirttiğiniz dönüşler yaparsanız çok sevinirim.
    ▪️️Whatsapptan düzgün bir şekilde yazdıysanız ve dönüş alamadıysanız müsait olamamış/geç gördüğüm için dönüş yapmamış olabilirim.
    Tekrar yazabilirsiniz. 💕

🌸 EKSTRA HER SERVİS +2000 TL

💌Öncesinde açık bir şekilde iletişim kurun,istek servislerinizi net olarak belirtin lütfen.
    İlginç bir fanteziniz ve teklifiniz varsa iletin.

🌸 Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing) , OWC (Kondomlu Oral) , DFK (Deep french kissing), 69 (69 sex pozisyonu)

🌸 Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağıza Boşalma) , COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma) , Sex oyuncakları (Sex Toys) , Ayak fetişi (foot fetish)

🌸 Yasaklarım (my bans) : Yutma (Swallowing) , Anal Rimming, A-Level (Anal sex)

▪️❗️Ücreti görüştüğümüzde konusu açılmadan takdim etmeniz iki taraf için de daha şık olacaktır.

✅Randevu için aşağıdaki yeşil WHATSAPP butonundan ulaşabilirsiz,
    LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.🚫

İletişim (Contact) :
    05530204021

1670131266524.png

🌸 Alternatif iletişim için telegram kullanıcı adım : emellpriv

❗️Telegram hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!

https://t.me/emellpriv

Twitter adresim :

Referanslarım (My references):
    Referanslarim

Fotoğraflarım (My Photos): Fotolarim

İsim (Name): Emel

Yaş (Age) : 22

Şehir (City) : 34 İstanbul

Semt (District) : GAZİOSMANPAŞA

Boy (length): 1.64

Kilo (Weight): 72

Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100

Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70

Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 105

Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi

Saç Rengi (Hair Color): Açık Kahve

Ten Rengi (Skin Color): Beyaz

Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)

Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)

Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)

Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)

Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)

Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
    Emel hanım , daha önce tanışmadığımız için üzülmekle meşgulüm.
    En kısa zamanda görüşmemiz gerekir 😂

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: emellpriv
    Durum
    Sosyal Coin
    11,951
    O gençlik ateşini harlamak lazım. Sizi sosyal medyada görüp de forumu keşfettim ve geldim. En yakın zamanda İstanbul'a da gelmem lazım :love:

Beğenenler:
    • Beğen
    Durum
    Sosyal Coin
    13,588
    Merhaba aşkolar
    Ben Emel

🌸 22 yaşındayım , istanbulda üniversite okuyorum , son sınıf öğrencisiyim.

🌸 Anlık olarak randevu oluşturabilirsiniz sorunuz.

🌸 1.64 boyunda , 72 kg beyaz tenli balıketli biriyim ( farklılık arayan beyler için dolgun göğüslere ve kalçalara sabihim⌛️)

🌸 Her daim enerjik , konuşmayı seven , kendine güvenen sıcak kanlı , güleryüzlü , iletişim becerileri iyi bir kadınım.Öpüşmeyi sevişmeyi severim ve severek yapıyorum , sevgili tadında bir görüşme olucağı konusunda emin olabilirsiniz.Oral seks konusunda iddalıyımdır 😛 .

🌸Genellikle İstanbul avrupa yakasında görüşmeler yapıyorum ama İstanbul’un her yerine plan yapmak için ulaşabilirsiniz.Şehir dışı planlarına her zaman açığım ulaşabilirsiniz.

🌸ÜCRETLER:

🏡 INCALL(mümkünse en az 2 referans)

İncall görüşme evim küçükköy , gaziosmanpaşa bölgesindedir.

1 saat 5.000 TL
    2 saat 8.000 TL
    3 saat 10.000 TL
    4 saat 13.000 TL

🏩 OUTCALL

2 saat 9.000 TL
    3 saat 11.000 TL
    4 saat 14.000 TL
    Gecelik (23.00-07.00) 18.000 TL

🌸 +TAKSİ ( Avrupa Yakası Tercihim )
    +800 TL

❗Rezervasyon- check-in ve konfirmasyon bilgisini göndermediğiniz sürece yola çıkmıyorum.Taksi ücretini önden alıyorum.

🌸 Şehir Dışı Seyahatlerim

▪️12 saat 30.000 TL + yol masrafı

▪️Görüşme ücretinin yarısını ve ulaşım masraflarını ön ödeme olarak alıyorum.

▪️İl dışı davetlerde 2 gün önceden ödemesi yapılmış otel konfirmasyon detaylarını tarafıma göndermeniz halinde netleşmiş oluyoruz.

🌸 ŞARTLARIM VE YASAKLARIM

▪️Korunmasız ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
    ▪️Anal ilişki yapmıyorum teklif etmeyin.
    ▪️Sevdiğiniz veya istediğiniz kıyafet , kostüm vs var ise iletebilirsiniz , özellikle sevdiğiniz bir renk var ise iletebilirsiniz.
    ▪️️Özel bölge tıraşına özen göstermeyen , ağız hijyenine özen göstermeyen ve genital siğili olan kişilerle görüşme yapmıyorum.
    ▪️️Kendinizi tanıttığınız(yaş/boy/kilo/nick/dilerseniz fotoğraf),yapmak istediğiniz programı içeren(tarih/program uzunluğu/varsa ekstraları içeren),referanslarınızı belirttiğiniz açıklayıcı mesajlar iletirseniz daha hızlı dönüş sağlayabilirim 💕
    ( geç gördüğüm mesajlara müsaitliğinizi bilmediğim için dönüş sağlayamıyorum tekrardan yazabilir ya da müsaitliğinizi mesajınızda belirtebilirsiniz)

🌸 EKSTRA HER SERVİS +2000 TL

▪️Görüşme öncesinde ekstra istediğiniz servisi açık bir şekilde belirtin ve ayrıca farklı bir teklifiniz varsa iletin.

🌸 Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing) , OWC (Kondomlu Oral) , DFK (Deep french kissing), 69 (69 sex pozisyonu)

🌸 Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağıza Boşalma) , COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma) , Sex oyuncakları (Sex Toys) , Ayak fetişi (foot fetish)

🌸 Yasaklarım (my bans) : Yutma (Swallowing) , Anal Rimming, A-Level (Anal sex)

▪️❗️Ücreti görüştüğümüzde görüşme başında vermenizi rica ediyorum.

✅Randevu için aşağıdaki WHATSAPP butonundan ulaşabilirsiz,
    LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.🚫

İletişim (Contact) :
    05530204021

Ekli dosyayı görüntüle 19639

🌸 Alternatif iletişim için telegram kullanıcı adım : emellpriv

❗️Telegram hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!

https://t.me/emellpriv

Twitter adresim :

Referanslarım (My references):

Ekli dosyayı görüntüle 19640

Fotoğraflarım (My Photos):
    Ekli dosyayı görüntüle 19641

İsim (Name): Emel

Yaş (Age) : 22

Şehir (City) : 34 İstanbul

Semt (District) : GAZİOSMANPAŞA

Boy (length): 1.64

Kilo (Weight): 72

Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100

Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70

Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 105

Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi

Saç Rengi (Hair Color): Açık Kahve

Ten Rengi (Skin Color): Beyaz

Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)

Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)

Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)

Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)

Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)

Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)

Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
    hoş geldiniz emel hanım güzel bir forum hayatı diliyorum fotoğraflarınız ilham veriyor en kısa zaman da sizinle tanışmayı umuyorum

Beğenenler:
    • Beğen
  • Forumlar
  • İlanlar
  • EMEL
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,760
    Yeni Üye