• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • EMİLİYA
  • EMİLİYA | Referanslarım
  • Emiliya ile tanışma @EMİLİYA
  • Onaylı Referans Emiliya ile tanışma @EMİLİYA

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    27,909
    DÜN akşam Emiliya'nin evinde buluştuk. Ev temizdi ve iyi bir konumdaydı. 4 saatlik bir görüşme planladık ve çok memnun kaldım. Sohbeti hoş ve yatakta da bir o kadar sexy birisi. En yakın zamanda tekrar görüşeceğimizi düşünüyorum, her şey için teşekkürler.bembeyaz :d

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    DÜN akşam Emiliya'nin evinde buluştuk. Ev temizdi ve iyi bir konumdaydı. 4 saatlik bir görüşme planladık ve çok memnun kaldım. Sohbeti hoş ve yatakta da bir o kadar sexy birisi. En yakın zamanda tekrar görüşeceğimizi düşünüyorum, her şey için teşekkürler.bembeyaz :d

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Emiliya
    Durum
    Sosyal Coin
    2,229
    Tanıtım Konusu Referansları
    Teşekkür ederim canım referans için 😍🥰😘

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kawabanga
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • EMİLİYA
  • EMİLİYA | Referanslarım
  • Emiliya ile tanışma @EMİLİYA
  • 27,829
    Üyeler