Onaylı Referans Eylül ile tanışma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
23,131
Eylül ile sonunda bugün tanışma mutluluğuna erdim.Uzun zamandır takip ettiğim bir kadındi zaten, çok samimi seni evindeymissin gibi rahat ettiren bir kadın.Yanindan çok memnun ayrildım kendisine teşekkür ediyorum .Tekrar tekrar gorusulebilecek bir kadın Eylül.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Sosyal Coin
44,823
Eylül ile sonunda bugün tanışma mutluluğuna erdim.Uzun zamandır takip ettiğim bir kadındi zaten, çok samimi seni evindeymissin gibi rahat ettiren bir kadın.Yanindan çok memnun ayrildım kendisine teşekkür ediyorum çok kullanmadığım bir mecra çünkü.Tekrar tekrar gorusulebilecek bir kadın Eylül.
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: STAREYLUL ve Başkan34🦅
Durum
Sosyal Coin
41,230
Tanıtım Konusu Referansları
Eylül ile sonunda bugün tanışma mutluluğuna erdim.Uzun zamandır takip ettiğim bir kadındi zaten, çok samimi seni evindeymissin gibi rahat ettiren bir kadın.Yanindan çok memnun ayrildım kendisine teşekkür ediyorum .Tekrar tekrar gorusulebilecek bir kadın Eylül.
Cok teşekkür ederim seni tanımak çok güzeldi kibar adam ♥️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve Başkan34🦅

dede

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
171,903
Referans için çok teşekkürler @stareylul @istolgun

Beğenenler:
27,905
Üyeler
38,927
Konular
175,023
Yeni Üye