- Boy
- 160+
- Kilo
- 50+
- Göğüs Ölçüsü
- 80+
- Kalça Ölçüsü
- 85+
- Göz Rengi
- Siyah
- Saç Rengi
- Kahve
- Ten Rengi
- Beyaz
- Beden Tipi
- Sportif (sportif)
- Görüşme Yeri
- Otel
- Kendi Yeri
- Şehir Dışı Program
- Evet
- Anlık Randevu
- Müsait Anlık
- Müsait Günlük
- Alkol
- Kullanıyor
- Sigara
- Kullanmıyor
- Yabancı Dil
- İngilizce (English)
- Grup Görüşme
- Anlaşmaya Bağlı
- Standart Verilen Hizmetler
- Oral Sex
- Kondomlu Oral
- Kondomsuz Oral
- Vücuda Boşalma
- Deep French Kissing
- Hard Sex
- Soft Sex
- Kız Arkadaş Deneyimi
- Ayak Fetişi
- Dominasyon - Sahibelik
- Öpüşme
- Extra Verilen Hizmetler
- Yüze Boşalma
- Group Sex
- Dominasyon - Sahibelik
- İletişim
- Yazışma - Whatsapp
- Yazışma - Mail
- Yazışma - Forum
Herkese selam,
Ben Kadıköy'den Eylül Umay.
34 yaş, 1.60 cm boy, 55 kg, kıvırcık saçlara sahip, içten mizaç, hoş sohbetim ve yatakta yapabileceklerimle buradayım.
• Incall için referansınız varsa toplu ulaşıma yürüyerek 2 dk. mesafedeki evimde görüşme yapabiliriz. Oldukça merkezi bir lokasyondayım.
• Evimi paylaştığım bir tane de kedim var.
• Görüşmeye gelirken bana çiçek veya tatlı vs. yerine sokak hayvanları için mama getirmenizi tercih ederim.
• Evime girerken dikkat çekmemeye özen gösterip, sessiz olursanız sevinirim.
• Kişisel hijyen hepimiz için önemlidir. Beraberlikten önce duş almanızı (ben de almış olarak sizi karşılıyorum) ve ayna önündeki ağız bakım suyunu kullanmanızı rica ediyorum.
• İbana ücret gòndermeyi teklif etmeyin. Sadece nakit veya Paparadan ödeme kabul ediyorum.
• Akşam 22:00'dan sonra evimde önceden planlı değilse görüşme yapmıyorum.
• Ön ödeme incall görüşmede talep etmiyorum fakat suistimal edildiğim takdirde bir daha yanıt vermiyorum.
• Vaktimiz dolduğunda size bunu hatırlatmama gerek kalmadan, bilinçli hareket etmenizi rica ediyorum.
2 Saat: 7.000 ₺
3 Saat: 10.000 ₺
4 Saat: 13.000 ₺
• Outcall için bana yakın oteller önceliğimdir. Otele varış için ön ödeme ve konfirme istiyorum.
• Outcall ücret talebim farklıdır! Bilgi alınız.
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız Arkadaş Deneyimi), Öpüşme (Kissing), Sevişme
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COF (Yüze Boşalma), Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (My Bans): Yutma (Swallowing, Rimming (Anüs yalama), A-Level (Anal Sex), 69 Pozisyonu, Cim (Ağza Boşalma)
NOT
: Lütfen kendinizden ve beklediğiniz programdan bahsederek ilk mesajı atın. Nazik,seviyeli ve net insanlarla program yapmaktan yanayım. Bunun yolu da doğru iletişimden geçiyor! Yazılı referansınız varsa link gönderebilirsiniz. Bu, iletişim akışımızı hızlandıracaktır. 
• Mail: [email protected]
• Whatsapp İletişim (Contact): +1 (672) 903-6399 (Sadece yazarak ulaşabilirsiniz. Lütfen aramayın.)
wa.link
Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos):

Ben Kadıköy'den Eylül Umay.

34 yaş, 1.60 cm boy, 55 kg, kıvırcık saçlara sahip, içten mizaç, hoş sohbetim ve yatakta yapabileceklerimle buradayım.
• Incall için referansınız varsa toplu ulaşıma yürüyerek 2 dk. mesafedeki evimde görüşme yapabiliriz. Oldukça merkezi bir lokasyondayım.
• Evimi paylaştığım bir tane de kedim var.

• Görüşmeye gelirken bana çiçek veya tatlı vs. yerine sokak hayvanları için mama getirmenizi tercih ederim.

• Evime girerken dikkat çekmemeye özen gösterip, sessiz olursanız sevinirim.
• Kişisel hijyen hepimiz için önemlidir. Beraberlikten önce duş almanızı (ben de almış olarak sizi karşılıyorum) ve ayna önündeki ağız bakım suyunu kullanmanızı rica ediyorum.
• İbana ücret gòndermeyi teklif etmeyin. Sadece nakit veya Paparadan ödeme kabul ediyorum.
• Akşam 22:00'dan sonra evimde önceden planlı değilse görüşme yapmıyorum.
• Ön ödeme incall görüşmede talep etmiyorum fakat suistimal edildiğim takdirde bir daha yanıt vermiyorum.
• Vaktimiz dolduğunda size bunu hatırlatmama gerek kalmadan, bilinçli hareket etmenizi rica ediyorum.
2 Saat: 7.000 ₺
3 Saat: 10.000 ₺
4 Saat: 13.000 ₺
• Outcall için bana yakın oteller önceliğimdir. Otele varış için ön ödeme ve konfirme istiyorum.
• Outcall ücret talebim farklıdır! Bilgi alınız.
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız Arkadaş Deneyimi), Öpüşme (Kissing), Sevişme
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COF (Yüze Boşalma), Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (My Bans): Yutma (Swallowing, Rimming (Anüs yalama), A-Level (Anal Sex), 69 Pozisyonu, Cim (Ağza Boşalma)
NOT

• Mail: [email protected]
• Whatsapp İletişim (Contact): +1 (672) 903-6399 (Sadece yazarak ulaşabilirsiniz. Lütfen aramayın.)
Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.

Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos):

Ekli dosyalar
-
20220114_144739.jpg133 KB · Görüntüleme: 900
-
20220304_090227.jpg94.4 KB · Görüntüleme: 346
-
Screenshot_20231123_133728_Samsung Internet.jpg92.5 KB · Görüntüleme: 372
-
Screenshot_20231123_133818_Samsung Internet.jpg78.6 KB · Görüntüleme: 360
-