Vesile olduysam ne mutlu5 sene evvel, içkili bir akşam bir dostumun kızışmasıyla eskort alemine giriş yaptım. Taksim' de saçma sapan bir ilişki sonrası hem para verip hem bu kadar kötü bir deneyim olmamalı diyerek araştırmaya başladım. Masaj siteleri mi denemedim, insta da mı araştırmadım, twitter da mı yazışmadım, arkadaş edinip bir süre beraber mi yaşamadım. Önden para isteyen dolandırıcısına da denk geldik, afrodit fotoğrafı gönderip gulyabani ile de karşılaştık, telefonda pembişle sohbet edip kapıda abiyi görünce de topukladık.İyisi de oldu, kötüsü de ama genel itibariyle foruma ulaşana değin dikenli yollardan geçtik. Sonra bir gün Twitter da @STAREYLUL ' ün sayfasında bir forum linki gördüm. Tıkladım ki oooffffffff eğer bu site gerçekse ki gerçek gibi duruyor ben turnayı gözünden değil göz bebeğinden vurdum dedim.
Forumu tanımama vesile olan ve forumda ki ilk göz ağrım @STAREYLUL ile çok tatlı, hem aydınlatıcı hem zevkli bi 4 saat geçirdim. Herşey çok güzel giderken, en azından benim adıma, heralde 13-15 görüşme yapmışımdır ki, @Marina bana sosyal forumdan bahsetti. Amanın orayı nasıl kaçırdım ki ben deyip hooop buraya da damladım.
Benim için pembişlerle görüşmenin güzel tarafı; rutin, bozulmasını istemediğin bir ilişkin varsa, boşuna risk alıp manitacılık kovalamaktansa,oh tertemiz. Ne alakasız zamanda gelen mesaj veya arama derdi, ne bik bik edip kafa ütüleme derdi, ne şunu yapalım buraya gidelim derdi. Al gülüm ver gülüm. 4 senedir rahatım.Bu yolda forum harici görüşme yapmak benim için çok saçma, çok dertli ve zaman kaybı geliyor, desem de bazen insan kaşınıyor ve tehlikeli yollara girmiyor değil maalesef.Bizlerin bir araya gelmesini sağlayan, ortamı temiz ve güvenli tutmaya çalışan tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.

Beğenenler: