• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • GÖKÇE
  • GÖKÇE | Referanslarım
  • Gökçe ama kendisi bir afrodit.
  • Onaylı Referans Gökçe ama kendisi bir afrodit.

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    16,416
    Merhaba sosyalforum.

Her zamanki gibi ve kendisi izin verdiği sürece her zaman olacağı gibi @Gökçe ile randevumu oluşturdum 😅. Randevu saatine geç kalmayı sevmiyorum o yüzden tam saatinde kapıdaydım. Ev her zamanki olduğu gibi tertemiz ve mükemmel bir masa hazırlamış ellerine sağlık.

Bana kendisinin yanında zaman kavramı farklı işliyor. Dakikalar, saatler nasıl geçiyor anlam veremiyorum ama nasıl geçmesin ki güzelliği mi dersin, eğlenceli oluşu mu dersin, akıllı bir kadın oluşu mu dersin, yatak kısmındaki konuları anlatmak benlik bir olay değil o yüzden onu geçiyorum 😅, ya anlatılabilecek bir sürü şey hangisini anlatayım.

Bana bu güzel günü yaşattığın için teşekkürler :)

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Merhaba sosyalforum.

Her zamanki gibi ve kendisi izin verdiği sürece her zaman olacağı gibi @Gökçe ile randevumu oluşturdum 😅. Randevu saatine geç kalmayı sevmiyorum o yüzden tam saatinde kapıdaydım. Ev her zamanki olduğu gibi tertemiz ve mükemmel bir masa hazırlamış ellerine sağlık.

Bana kendisinin yanında zaman kavramı farklı işliyor. Dakikalar, saatler nasıl geçiyor anlam veremiyorum ama nasıl geçmesin ki güzelliği mi dersin, eğlenceli oluşu mu dersin, akıllı bir kadın oluşu mu dersin, yatak kısmındaki konuları anlatmak benlik bir olay değil o yüzden onu geçiyorum 😅, ya anlatılabilecek bir sürü şey hangisini anlatayım.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    91,213
    Merhaba sosyalforum.

Referans için teşekkürler iki tarafada tebrikler

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    44,823
    Merhaba sosyalforum.

Referans için teşekkürler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: depdep37
    Durum
    Sosyal Coin
    11,575
    Merhaba sosyalforum.

Yatak kısmını geçtiğinize göre; Güzel hazırlanmış masa ile idare edeceğiz artık 😅😅😅

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    16,416
    Yatak kısmını geçtiğinize göre; Güzel hazırlanmış masa ile idare edeceğiz artık 😅😅😅
    Yatak kısmında detay vermek dediğim gibi benlik bir olay değil, bu benim benim düşüncem açıklama gereği duymuyorum. Hem yazılan tek detay masaymış gibi takıldıysanız masa ile idare edin 😅

Son düzenleme:
    Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Issız Adam
    Durum
    Sosyal Coin
    11,575
    Gittiysen yatak detayını sormanız tuhaf değilmi ona istinaden yazdım 🤷‍♂️
    Şöyle izah edeyim ; Forum içinde Gökçe veya görüşme yaptığınız her kim ise,onun hakkında detaylı bilgileri içeren referanslar yazılır ise,çok daha faydalı olur. Yatak odası bu platformda anlatılamaz olmamalı. Zamparanın en merak ettiği yer orası zaten. Güzel bir masa değil. Tabi ki,onlar da ,vücut güzelliği, sıcaklığı, değerli. Ama en can alıcı nokta yatak odası.
    Amacın kimseyi yermek değil. Daha fazla bilgi paylaşımı sağlamak. Forumun amacı bu zaten . Bu referans özelinde de değil sorun . Kimisi sadece bir cümle yazıyor referans olarak " Beni çok güzel karşıladı, seviştik " gibi.. Bunlar olmasın artık.
    Ayrıca, @Gökçe 'nin yatak performansı harikadır. Yapmacık davranmaz.Partnerini mutlu kılar..Hele o kalçaları yok mu? 🙈😋 efsane.. (Hay Allah! Özele girdim,dayanamadım 😅)
    Bunları yazmanın ne mahsuru olabilir ki?
    Hadi iyi forumlar

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    16,416
    Şöyle izah edeyim ; Forum içinde Gökçe veya görüşme yaptığınız her kim ise,onun hakkında detaylı bilgileri içeren referanslar yazılır ise,çok daha faydalı olur. Yatak odası bu platformda anlatılamaz olmamalı. Zamparanın en merak ettiği yer orası zaten. Güzel bir masa değil. Tabi ki,onlar da ,vücut güzelliği, sıcaklığı, değerli. Ama en can alıcı nokta yatak odası.
    Amacın kimseyi yermek değil. Daha fazla bilgi paylaşımı sağlamak. Forumun amacı bu zaten . Bu referans özelinde de değil sorun . Kimisi sadece bir cümle yazıyor referans olarak " Beni çok güzel karşıladı, seviştik " gibi.. Bunlar olmasın artık.
    Ayrıca, @Gökçe 'nin yatak performansı harikadır. Yapmacık davranmaz.Partnerini mutlu kılar..Hele o kalçaları yok mu? 🙈😋 efsane.. (Hay Allah! Özele girdim,dayanamadım 😅)
    Bunları yazmanın ne mahsuru olabilir ki?
    Hadi iyi forumlar
    Herkes istediğini istediği şekilde forum kuralları içerisinde yazmakta özgür. Siz kendi tarzınızda yazarsınız ben kendi tarzımda. Ayrıca bu benim referans konum siz kendiniz ayrıca açarsınız. Forum kurallarını ihlal emek istemiyorum az ötede oynayın lütfen.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    11,575
    Herkes istediğini istediği şekilde forum kuralları içerisinde yazmakta özgür. Siz kendi tarzınızda yazarsınız ben kendi tarzımda. Ayrıca bu benim referans konum siz kendiniz ayrıca açarsınız. Forum kurallarını ihlal emek istemiyorum az ötede oynayın lütfen.
    Öteyi, beriyi katmayalim işin içine lütfen..
    Gökçe ' ye saygımdan susuyorum 🤐 Nokta.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Gökçe
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • GÖKÇE
  • GÖKÇE | Referanslarım
  • Gökçe ama kendisi bir afrodit.
  • 27,831
    Üyeler