TeşekkürlerBenim görüştüğüm kişiler arasında @Olesya en temiziydi. Kendi teni tertemiz ve bebek gibi kokuyordu, öpmelere doyamamıştım.

Beğenenler:
TeşekkürlerBenim görüştüğüm kişiler arasında @Olesya en temiziydi. Kendi teni tertemiz ve bebek gibi kokuyordu, öpmelere doyamamıştım.
Teşekkür ederim ama ben çok yemek yaparım evdebu konuda net @Cansu KAYA o kadar temiz ki evi koku sinmesin diye yemek bile yapmıyor o derece titiz.
Teşekkür ederimBen çok titiz ve hijyen çok önem veren biriyimdir, görüştüğüm bayanlar arasında @ gökçe,@Cansu KAYA,@oleysa,@layd Irmak,@derinsu,@ beste genelde evleride kendileride harikaydı hepsine sevgiler![]()
Teşekkür ediyorumHer pembişin evi tabiki de temizdir ancak @Shakira Hanımın ev oldukça iyiydi![]()
temizlik konusunu vurgulamak için biraz abarttım galiba, haklısın aç kalacak değilizTeşekkür ederim ama ben çok yemek yaparım evdesanırım yemek yapmama konusunda başka arkadaşlar karıştırdın
![]()
Ama koku olmasın diye balık pisirmiyorum demiş olabilirimtemizlik konusunu vurgulamak için biraz abarttım galiba, haklısın aç kalacak değiliz![]()
Tesekkürler@CEREN BAŞAK @Cansu KAYA @Gökçe @Demet @EYLÜLRÜYA benim gittiklerimin içinde en iyileri tabiki gitmediklerimi bilmiyorum onlarda alınmasın lütfen
Teşekkür ederim
Sevgili @socrates77.5 çok teşekkür ederim