Onu göremeyen de varGördüğüm tek arka tarafı

Onu göremeyen de varGördüğüm tek arka tarafı
Bence deEvet İyi gider ısınırdık![]()
Görelimmm bakalımmGunes vurmuş görmek ister misin![]()
En eski tanıdığım kişisin burda iyi ki de tanımışım
Teşekkürler sağol Eylül canım yıllar geçse de geç olsa da tanıştık,bende İyi ki tanıdım seniEn eski tanıdığım kişisin burda iyi ki de tanımışım![]()
Aynen canım ya valla hesabım kapanmıştı sen başka hesap acmistin hiç unutmamTeşekkürler sağol Eylül canım yıllar geçse de geç olsa da tanıştık,bende İyi ki tanıdım seni![]()
Evet O yoğunlukta işteydim biliyordum ki acil bir durum söz konusu idi fırsat bu fırsat dedim gereğini yaptım.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Yardımcı olduysam ne mutlu bana Eylül canımAynen canım ya valla hesabım kapanmıştı sen başka hesap acmistin hiç unutmam![]()
Bak kaç sene geçti asla unutmadım tekrar teşekkür ediyorumEvet O yoğunlukta işteydim biliyordum ki acil bir durum söz konusu idi fırsat bu fırsat dedim gereğini yaptım.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Yardımcı olduysam ne mutlu bana Eylül canım![]()
Evet bende unutmadım bazı anlar anılar vardır. Unutulmaz efsane olurlar. Yıllar geçse de geç olsa da sonuç itibariyle tanıştık seviştik güzel oldu.Rica ederim Eylül canım ne demekBak kaç sene geçti asla unutmadım tekrar teşekkür ediyorum![]()
Aynen bunca zaman da efendiliğini bozmayan birisinEvet bende unutmadım bazı anlar anılar vardır. Unutulmaz efsane olurlar. Yıllar geçse de geç olsa da sonuç itibariyle tanıştık seviştik güzel oldu.Rica ederim Eylül canım ne demek![]()
Evet öyleyim ne yapalımAynen bunca zaman da efendiliğini bozmayan birisin![]()
İnsanın aklına neler geliyor nelerGunes vurmuş görmek ister misin![]()
BiliyorumEvet öyleyim ne yapalım![]()
Bende biliyorumBiliyorum![]()
Nelerİnsanın aklına neler geliyor neler![]()
Seninle Güneşi görürüz,Mars olur Neptün olur bütün Galakside olabilirGunes vurmuş görmek ister misin![]()