Farklı bir bakış açısı olmuş. TeşekkürlerSeks sevene güzel Ankara pavyonu bi başkadır Ankara ulusun ara sokakları bitmeyen aksiyon ve heyecanı gece hayatıyla bi başkadır Ankara özledim seni Ankara

Beğenenler:
Farklı bir bakış açısı olmuş. TeşekkürlerSeks sevene güzel Ankara pavyonu bi başkadır Ankara ulusun ara sokakları bitmeyen aksiyon ve heyecanı gece hayatıyla bi başkadır Ankara özledim seni Ankara
Daha önce de söyledim. Sürprizleri severim. Tanısan ne kadar umursamaz biri olduğuma şaşırırsınNarsist forumda milletbak bi sal kendini hiç bi şey olmanın o muhteşem umursamazlığını hisset değmez bu kadar
![]()
Geççç bunları anaaaamm babaaam geçç bunlarıDaha önce de söyledim. Sürprizleri severim. Tanısan ne kadar umursamaz biri olduğuma şaşırırsınBir taraftan da hiç bir şeyim edebiyatına da fazlasıyla karşıyım. Her insan özeldir. Daha doğrusu her canlı özeldir. Yaşamsk nefes almak bile özel olmanın göstergesidir diye düşünüyorum
![]()
Plus üyelik ile mesajlar düzenlenebiliyor.İmla hatalarını kendimiz editleyemiyoruz. Sıkıntı
Banada ısmarlarmısın 1 porsiyonada razııyım @Bayer bol tereyağlı ve de İskender İskenderoğlu olsun nede olsa markaBenim için 1.5 iskender en büyük motivasyon kaynağı![]()
Ne zaman istersen üstadBanada ısmarlarmısın 1 porsiyonda yazıyım @Bayer bol tereyağlı mümkünse İskender İskenderoğlu olsun![]()
Söz müNe zaman istersen üstad![]()
Süt helvası var orda sadece ama kaymaklı künefede getirtirizSöz müyanına zero Cola birazda yüzsüzlük yapayım üstüne kaymaklı künefe isterim
![]()
Nikola Teslanın dalga ve titreşim teorileri
Hadi naşşş derler bize mi sordunuz ısmarlarken derler ; özellikle @HawkeyeForuma fatura ederiz adminler sağolsun![]()
Değerlendirme için teşekkür ederim. Gerçekten okumanıza sevindimGüzel bir içindekileri dökme, dışa vurum olmuş,
Anladığım kadarıyla yaşadığınız şehirden memnun değilsiniz yada degildiniz,ta ki hem şehrin içinde,hem de sizin içinizde onu bulana kadar,
Onu bulduğunuz için artık hem Ankara'yı hem de kendinizi seviyorsunuz galiba.
O kim?
O bir muamma.
Ankara'nin gri ve sisli havası gibi,
Oda sisli bir sır perdesi.
Tabi Ankara'yı artık seviyor olma sebebiniz,bizi ilgilendirirmi?
Paylastigina ve içini doktugune göre, artık bizi de ilgilendiriyor.
Şube meselesine gelince bende baktım,
Patenti kayıtlı değil,
Kaydetmenizi salık veririm....
Denizdeki her bir damla suyun da ayrı bir önemi bir anlamı var. Zamanında önemsenmeyen şeyler kaybedilince büyük pişmanlıklar bırakırGeççç bunları anaaaamm babaaam geçç bunlarıdenizde bir damla olunmayan şu insan okyanusunda hiç bi şeye değmez tabi yaşın genç daha vaktin var , aynı frekansta değiliz saygı duyarım
![]()
Müsait bir zaman onun için de bir konu açarımYa bende çok özür dileyerek aşağıdaki teorileri merak ettim. Aydınlatabilirseniz sevinirim![]()
Aynen hocam, reklamın iyisi kötü olmazTmm..Anladim.
Adamı trollüyosunuz da,bari tek tek gidin üstüne
Evet,yazınin sonunda hic gerek yokken iddiali bir soylemde bulunmus,kabul..
Sonuçta @gunesyigit sayenizde marka olma yoluna girdi![]()
Kesinlikle hocam. Maksat forumda hareket olsun. İletişim olsun![]()
Valla kendi kendine "ben markayım" demekle bu işlerin olduğunu şu ahir ömrümde henüz görmedim. Atasözünün de dediği gibi, "şeyhi müritleri uçurur"Tmm..Anladim.
Adamı trollüyosunuz da,bari tek tek gidin üstüne
Evet,yazınin sonunda hic gerek yokken iddiali bir soylemde bulunmus,kabul..
Sonuçta @gunesyigit sayenizde marka olma yoluna girdi![]()
Hocam zaten arkadaşlar sağolsun iyi reklam yapıyorlar. Patent kurumu ulaşır yakında banaValla kendi kendine "ben markayım" demekle bu işlerin olduğunu şu ahir ömrümde henüz görmedim. Atasözünün de dediği gibi, "şeyhi müritleri uçurur"![]()
Herkesin hakkında hayırlısı tabiiHocam zaten arkadaşlar sağolsun iyi reklam yapıyorlar. Patent kurumu ulaşır yakında banaHepsi bir yana motivasyon çok önemli. İmkansızı hedefle varsın olmasın. Hedefler ileriye taşır insanı.
![]()